SG strojírna s.r.o.

Nádražní 166

342 01, Sušice

  • +420 376 521 023
www.sg-stroj.cz

Předmět činnosti firmy SG strojírna s.r.o.

Stroje pro likvidaci dřevního odpadu:
- Sekačky dřevního odpadu
- Drtiče s hydraulickým přítlakem
- Drtiče s hydraulicky posuvnou násypkou
- Horizontální drtiče dřeva
- Drtiče kůry
- Kladívkové a nožové mlýny
- Štípací stroje na dřevo
- Separátory dřevního odpadu
- Vibrační stoly
- Dopravníky dřeva
Převodové skříně pro těžké strojírenství:
- návrh a konstruování nových převodovek:
- čelní převodovky SGH (rychloběžné, pomaluběžné)
- kuželová kola SGB
- kuželočelní SGBH převodovky
- větvené převodovky
- šnekové a kombinované převodovky
- výroba průmyslových převodovek
- opravy převodovek a výroba náhradních dílů
Strojní výroba:
- výroba jednoúčelových strojů dle zadání
- výroba speciálních zařízení
- výroba strojů a zařízení na základě výkresů třetích stran
- navíječe rolí pro transformátory
- speciální odkůrovaní stroj
- komponenty lisu na pneumatiky
- zařízení pro dopravu velkoformátových desek
- dopravník pro dopravu OSB desek
- zařízení pro balení sirek
- hydraulický obraceč rolí
- výroba převodovek dle zadání technických parametrů
- výroba a kooperace v oblasti strojírenství
- obrábění kovů CNC (frézování, soustružení, vrtání)
Zakázková strojírenská výroba, kovoobrábění
Výroba strojních dílů a zařízení, komplexní stavba stojů a zařízení včetně zapojení pneumatických nebo hydraulických systémů, elektrických vedení a elektronických systémů strojů. Povrchová úprava, nástřik základních barev. Kovoobrábění, opracování kovů, horizontální vyvrtávání, univerzální soustružení, frézování na odvalovací frézce, univerzální frézování, frézování na kopírovací a konzolové frézce, vrtání na konzolové vrtačce, vrtání na otočné vrtačce a vrtání na stojanové vrtačce, povrchové broušení, hrotové broušení, univerzální broušení, soustružení na CN soustruhu, nástrojové a vertikální frézování.
Montážní práce a svařování
Svařování kovů v 5ti svařovacích pracovištích, finální montáž zařízení, řezání materiálu, povrchové úpravy - nátěry a nástřiky.
Výroba jednoúčelových strojů a zařízení
Výroba jednoúčelových strojů, technologií a zařízení. Např. hydraulický obraceč rolí, zařízení pro balení sirek, dopravníky pro dopravu OSB desek, navíječ rolí pro transformátory, navýječky rolí, zařízení pro dopravu velkoformátových desek, lis na pneumatiky.
Dřevařské technologie
Výroba strojů, technologií a zařízení pro dřevozpracující průmysl, stroje a technologie pro likvidaci dřevního odpadu. Linky na přípravu dřevní biomasy, linky na výrobu energetické štěpky, provozy na výrobu mikroštěpky, homogenizační linka pro peletování, smíchávání biomasy s jinými palivy, linka na zásobování kotelen a provozů na biomasu. Sekání dřeva - sekačky dřevního odpadu, drcení dřeva - drtiče dřevního odpadu, vertikální drtič s hydraulicky posuvnou násypkou, vertikální drtič s hydraulickým přítlakem, horizontální drtiče s třasadlovým dopravníkem, drtiče kůry, kladívkové mlýny. Dopravníky - třasadlové dopravníky, třasadlové podavače, redlerové dopravníky, pásové dopravníky. Třídění a skladování dřevní frakce - vibrační třídiče, přímý vibrační třídič, kotoučové třídiče, vyhrnovací podavač, zásobník s vyhrnovacím podavačem.
Technologie pro pilařské provozy - zásobní dopravník kulatiny do pilnice, navalování kulatiny, doprava kulatiny do pilnice, doprava kulatiny v pilnici, pásová technologie PRIMULTINY vč. navalování kulatiny, navalování kulatiny k pásové pile, dopravníky za pásovou pilou, třídění řeziva za pásovou pilou, separace řeziva, doprava odpadu v pilnici. Linky na výrobu přířezů - rozebírání hrání, separace řeziva, vstupní dopravník do rozmítací pily včetně otáčení řeziva, separátor řeziva za rozmítací pilou, ukládací zařízení.
Průmyslové převodovky
Vývoj, výroba, opravy, servis a revize převodovek. Výroba: čelní převodovky typu SGH, kuželové převodovky typu SGB, kuželočelní převodovky typu SGBH, šnekové převodovky, kuželošnekové převodovky, větvené převodovky, kombinované převodovky, speciální převodovky. Návrhy a konstrukce nových převodovek. Opravy a rekonstrukce převodovek - demontáž převodovky a vypracování kontrolního nálezu, měření, zkreslení a výroba všech dílů potřebných k repasi, montáž a vyzkoušení převodovky na provozní otáčky. Výroba náhradních dílů pro převodovky, měření ozubených kol a dalších dílů v sídle firmy nebo přímo u zákazníka, provedení geometrických a pevnostních výpočtů.
Dodávky spojek a převodovek CMD. Klasické pružinové spojky, pružinové spojky s kryty, pružinové spojky se snadným ustavení a dlouhou životností mazací náplně, klasické zubové spojky, pojistné momentové spojky zabraňující poškození stroje, soudečkové spojky, flexibilní lamelové spojky, speciální spojky pro rotační mlýny.

Další informace o firmě SG strojírna s.r.o.

  • Další telefon : +420 376 521 024
  • IČ : 25237748
  • DIČ : CZ25237748
  • Počet zaměstnanců : 57
  • Datum založení : 17.10.1999
  • Výrobce : ano
  • Dovozce : Ano
  • Vývozce : Ano

Klasifikace a obory firmy SG strojírna s.r.o.

Klíčová slova

  • převodovky

  • výroba

  • zařízení

  • převodovek

  • spojky

  • odpadu

  • drtiče

  • dopravníky

  • dřevního

  • kulatiny

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10