STAVOKLIMA s.r.o.

Budějovická 450, Homole

370 01, České Budějovice

  • +420 387 001 931
www.stavoklima.cz

Předmět činnosti firmy STAVOKLIMA s.r.o.

Projekce a kompletace technologických celků zejména vzduchotechniky a klimatizace, včetně měření a regulace.
Výroba, montáž, prodej, servis:
- vzduchové dveřní a vratové clony (stropní i boční)
- protihlukové žaluzie a systémy
- regulační klapky
- spojovací manžety
- příslušenství vzduchotechniky (rámy, mřížky)
- prvky měřící, regulační a automatizační techniky
- vývoj a výroba vlastních elektronických elementů pro řízení vyráběných zařízení
- kooperace a zpracování plechů
- tvarové zpracování plechu
- vzduchotechnické kanály a potrubí
- vzduchotechnické prvky
- plechové kryty strojů
- kabelové žlaby a lávky
- konstrukce z tenkostěnných profilů
- ohýbání CNC ohraňovacími lisy
- lisování na CNC strojích
- ohýbání plechů
- zpracování (opracování) plechů na CNC lisech
- lakování dílů práškovou barvou
Vzduchové clony, dveřní a vratové clony
Výroba dveřních a vratových vzduchových clon. Designová vzduchová clona Magnum - horizontální model v plochém provedení ve tvaru křídla, designová clona Nucleo 3000 - horizontální model jednotky pro teplovodní i elektrickou alternativu ohřívače, designová vzduchová clona Compact 400 - sloupové provedení designové jednotky, designová clona ARCUS-X - designový doplněk pro automatické dveře, designová vzduchová clona ARCUS - vertikální provedení jednotky pro karuselové dveře. Komfortní vzduchové clony Econ-C - vzduchové clony určené pro montáž do podhledu, použití do jednotlivých obchodů v administrativních komplexech, do boutiqů, restaurací, bank či hotelů, komfortní clony Econ pro pro nástěnnou nebo podstropní montáž do jednotlivých obchodů v administrativních komplexech, boutiqů, komfortní vzduchové clony Li LIGHT - clona pro menší a jednoduché aplikace s délkou clony od 1,0m až do 2,5m v kuse, komfortní clony Li pro komfortní i designové aplikace. Průmyslové vzduchové clony AXI jsou řešením problematiky ochrany dveřního prostoru proti vnikání studeného vzduchu a následného ochlazování vnitřního prostoru a jsou ideální pro lehký průmysl, skladovací a výrobní haly.
Protihlukové vybavení
Hlukové kapoty - venkovní či vnitřní provedení, dodávka nosného rámu kapoty, revizní a přístupové otvory, okna, větrací otvory s garantovaným účinkem útlumu, prostupy dle požadavku zákazníka, vestavba stroje (MG, kompresor, stroj, ventilátor, atd..), dodávka vnitřního osvětlení, elektroinstalace, rozvaděče, montáž či šéfmontáž, doprava na místo, oživení, servis, měření.
Hlukové stěny pro nadměrné akustické zdroje - systém Sound 100, akustické kapoty či kryty. Dodávka nosného rámu pod stěnu, revizní dveře, okna, větrací otvory s garantovaným účinkem útlumu Statické posouzení, dodávka vnitřního osvětlení, montáž či šéfmontáž, doprava na místo, oživení, servis, měření.
Technologické kontejnery - návrhy, výroba a kompletní dodávka technologických kontejnerů s vestavěným motorgenerátorem. Technologické kontainery mohou být neizolované či akusticky a tepelně izolované dle požadavku.
JTHE - jádrové tlumiče hluku provedení E a jádrový tlumič hluku JTH. Tyto jádrové tlumiče hluku jsou vhodné pro osazení do potrubí vzduchotechniky či do stavebního nebo technologického otvoru, kde se požaduje eliminace hluku.
GLIDEFLOW - deskové tlumiče hluku. Tlumiče Glideflow jsou konstruovány na absorbční ci rezonační bázi. Tlumič je z hlediska své konstrukce vyvinut tak, aby vlastní hluk tlumiče a tlaková ztráty byly výrazne eliminovány. Tlumiče jsou vyrobeny ve standardu z pozinkovaného plechu, aerodynamické provedení tlumiče je oboustranné.
Protihlukové žaluzie - patentovaný akustický výrobek. Instalací protihlukové žaluzie lze dosáhnout snížení útlumu až o 20 dB(A) na 400 MM instalační hloubky, nebo příp. řetězením žaluzií účinek útlumu zvýšit. Její rozsah použití je velmi široký od vzt potrubí přes kompresorovny, hlučné agregáty, motorgenerátory či jiné aplikace.
Vytápěcí jednotky NEVADA
Dodávky vytápěcích jednotek. Vytápěcí jednotky NEVADA v nástěnném i podstropním provedení, čtyři výkonnostní řady umožňují dosáhnout výkonu až 100 kW. Jednotku lze s použitím příslušenství použít jako malou vzduchovou clonu či použitím difuzoru ji využít pro další distribuci vzduchu.
Příslušenství vzduchotechniky a klimatizace
Směšovací uzly SUS pro regulaci topného ci chladícího výkonu soustavy, zejména ohřívačů ci chladičů vzduchu. Výkon je regulován smešováním vstupního média. Smešovací uzly se dodávají s 3-bodovými nebo plynulými pohony pro 3-cestné ventily.
Klapkové BELIMO servopohony pro VZT.
Protidešťové žaluzice určené k sání a k výfuku vzduchotechnických zařízení. Díky tvaru a sklonu lamel zamezuje vnikání deště a sněhu i za nepříznivých povětrnostních podmínek. Na zadní části protihlukové žaluzie je umístěna mřížka proti vletu ptactva a vniku ostatních živočichů. Dodávají se z pozinkovaného plechu, z hlíníku, měďi a nerezu, rozměrech až do 3000mm.
Regulační klapky - těsné a netěsné regulační klapky čtyřhranné jsou vyrobeny z hliníkových profilů, které jsou v těsné variantě na konci listů opatřeny těsněním pro maximální těsnost (.p = max. 1500 Pa, těsnost klapky vyhovuje DIN 1946). Díky plastovým převodům skrytým v hliníkovém bočním profilu nedochází ani při dopravě znečištěného vzduchu k poškození ozubených kol.

Další informace o firmě STAVOKLIMA s.r.o.

  • IČ : 60827980
  • DIČ : CZ60827980
  • Počet zaměstnanců : 107
  • Datum založení : 1.1.1994
  • Výrobce : ano
  • Distributor : Ano
  • Vývozce : Ano
  • Poskytovatel služeb : Ano

Klasifikace a obory firmy STAVOKLIMA s.r.o.

Klíčová slova

  • clona

  • clony

  • designová

  • dodávka

  • jednotky

  • komfortní

  • montáž

  • provedení

  • tlumiče

  • vzduchové

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10