CZ Lift s.r.o.

Dlouhá 141

261 01, Příbram

  • +420 602 651 765
www.czlift.cz

Předmět činnosti firmy CZ Lift s.r.o.

Osobní výtahy trakční, osobní výtahy bubnové, osobní výtahy hydraulické
Lůžkové evakuační výtahy se strojovnou, lůžkové evakuační výtahy bez strojovny
Výtahy do rodinných domů
Nákladní výtahy trakční, nákladní výtahy hydraulické
Nákladní plošiny hydraulické
Ocelové výtahové prosklené šachty
Rekonstrukce a modernizace výtahů
1. Nové výtahy - nové osobní výtahy a nové nákladí výtahy osobní lanové, osobní hydraulické, nákladní lanové, nákladní hydraulické, nové osobní výtahy se strojovnou, nové osobní výtahy bez strojovny
2. Osobní výtahy
Trakční výtahy jsou určené do všech typů budov, zejména pak do budov s vyšším počtem podlaží.
Lanové osobní výtahy se strojovnou
Lanové osobní výtahy bez strojovny
Hydraulické osobní výtahy
Lůžkové výtahy – evakuační
Výtahy do rodinných domů
3. Nákladní výtahy - nákladní výtahy od nosnosti 300 kg do 5000kg, se strojovnou, nebo v provedení bez strojovny
Lanové nákladní výtahy se strojovnou
Lanové nákladní výtahy bez strojovny
Hydraulické nákladní výtahy
Manipulační plošiny - manipulační plošiny pro přepravu nákladů ve dvoupodlažních budovách a nižším provozním cyklem
Osobní výtahy - osobní výtahy od nosnosti 225 kg do 2000kg se strojovnou, nebo v provedení bez strojovny. Osobní výtahy dodáváme s ručními, nebo automatickými dveřmi. Dodáváme výtahy nejen do standardních typových šachet, ale zabýváme se i dodávkami výtahů do atypických šachet.
Lanové osobní výtahy se strojovnou
Lanové osobní výtahy bez strojovny
Hydraulické osobní výtahy
Lůžkové výtahy – evakuační
Výtahy do rodinných domů
Lanové trakční výtahy – lanové trakční výtahy jsou určené do všech typů budov, zejména pak do budov s vyšším počtem podlaží
Bezstrojovnové výtahy - lanové trakční výtahy s bezpřevodový strojem umístěným v horní části šachty
Hydraulické výtahy - hydraulické výtahy do budov s nižším počtem podlaží a zdvihem do 20m.
Lůžkové výtahy – lůžkové výtahy pro zdravotnická zařízení pro přepravu nemocničních lůžek o nosností 1600 kg. Naše firma nabízí možnost dodávky zvýšené výšky dveří ( 1300 x 2100 mm ) a zvýšené kabiny
Výtahy do rodinných domů - výtahy pro přepravu osob v rodinných domech s nosností od 160 do 400kg, kde se předpokládá nižší četnost provozu. Tyto výtahy mají příznivé pořizovací náklady a ekonomický provoz.
Evakuační výtahy OT1600
4. Nákladní výtahy - nákladní výtahy od nosnosti 300 kg do 5000kg s trakčním, nebo hydraulickým pohonem, se strojovnou nebo v provedení bez strojovny.
Lanové trakční výtahy – lanové trakční výtahy jsou určené do všech typů budov. Elektronické řízení umožňuje plynulou jízdu a přesné zastavení v úrovni stanice
Hydraulické nákladní výtahy - hydraulické nákladní výtahy jsou vhodné do budov s nižším počtem podlaží a zdvihem do 20m. Výtah nezatěžuje konstrukci budovy – zatížení výtahu působí na základovou desku šachty.
Malé nákladní výtahy (jídelní) – malé nákladní jídelní výtahy jsou určené pro přepravu menších nákladů o nosnosti od 50 do 300kg. Výtahy dodáváme v provedení nerez pro potravinářské účely nebo v provedení komaxit pro ostatní účely.
Manipulační plošiny - nákladní manipulační plošiny pro přepravu nákladů ve dvoupodlažních budovách a nižším provozním cyklem. Plošiny jsou bez dopravy osob.
5. Výtahové šachty - ocelové výtahové šachty interiérové, exocelové výtahové šachty teriérové. Ocelové šachty jsou často jediným vhodným řešením pro přístavbu výtahu ke stávajícímu domu. Konstrukce šachty je svým provedením výrazným velice výrazným architektonickým prvkem, který dotváří celkový estetický dojem budovy. Opláštění lze volit čiré, nebo kouřové sklo, nebo Cetris s taženou fasádou.
Ocelové výtahové interiérové šachty - ocelové samonosné konstrukce umístěné zpravidla v zrcadle schodiště. Jsou svařovány z jeklových profilů na místě stavby. Opláštění je provedeno bezpečnostním dvouvrstvým sklem.
Ocelové výtahové exterierové šachty - konstrukce šachty lze opláštit čirým, nebo kouřovým sklem, nebo deskami Cetris s vrchní fasádou. V případě požadavku, lze dodat šachtu s požární odolností EI30 sklem Antifire, nebo Cetrisem.
6. Rekonstrukce a modernizace výtahů
7. Servis výtahů
Kompletní servisní služby
Pravidelný servis výtahů provádíme na všech zařízeních (nových i starších). Veškeré servisní činnosti provádíme a zajišťujeme automaticky v předepsaných periodách uvedených v ČSN 27 4002 a ČSN 27 4007.
Provozní prohlídky - prohlídka stavu viditelných částí a ověření správné funkce výtahu za účelem pravidelného prověřování bezpečnosti a provozní způsobilosti výtahu.
Odborné prohlídky - prohlídka výtahu a funkční vyzkoušení bezpečnostních prvků, komponent a ostatních zařízení výtahu za účelem posouzení celkového stavu výtahu.
Odborné zkoušky - zkouška výtahu prováděná v pravidelných intervalech k ověření funkce a způsobilosti k dalšímu provozu zahrnující i prověření elektrického zařízení výtahu a posouzení provozních rizik.
Inspekční prohlídky (provádí autorizovaná osoba) - posouzení technického stavu výtahu za účelem zhodnocení bezpečnostní úrovně výtahu z hlediska vyskytujících se nebezpečí/nebezpečných situací a s nimi souvisejících provozních rizik a stanovení opatření k jejich odstranění..
Preventivní údržba - pravidelné seřizování komponentů a součástí výtahu.
Mazání a čištění - pravidelné mazání a čištění výtahu běžně nepřístupných částí.
Havarijní servis - havarijní opravy pro smluvní partnery, provádíme do 12 hod od nahlášení. Opravy provádíme včetně víkendů a svátků. Standardní nástup do čtyř hodin od nahlášení. Nástup na opravu je po dohodě možný již od dvou hodin od nahlášení.
Vyproštění Nonstop 24 - dojezd technika do 45 min. od nahlášení na pohotovost a vyproštění osob z výtahu. V rámci vyproštění je zahrnuta následná oprava výtahu

Další informace o firmě CZ Lift s.r.o.

  • Další telefon : +420 602 599 711
  • IČ : 27653625
  • DIČ : CZ27653625
  • Počet zaměstnanců : 6
  • Datum založení : 19.2.2007
  • Výrobce : ano
  • Poskytovatel služeb : Ano

Klíčová slova

  • budov

  • naacutekladniacute

  • ndash

  • osobniacute

  • ploscaroniny

  • scaronachty

  • trakčniacute

  • vyacutetahoveacute

  • vyacutetahu

  • vyacutetahy

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10