PNEUMATIKY DRBOUT s.r.o.

Blato 92

530 02, Mikulovice

  • +420 604 242 685
www.pneumatiky-drbout.cz

Předmět činnosti firmy PNEUMATIKY DRBOUT s.r.o.

Firma Ladislav Drbout - Pneuservis vznikla v roce 1992 a v roce 2000 přešla na PNEUMATIKY DRBOUT s.r.o. se sídlem: Mikulovice 92, 530 02 Pardubice. Zapsaná je do Obchodním rejstříku vedeného Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl C, vl.15902. IČ: 25936590, DIČ: CZ25936590.

Naše provozovna
Pneuservis se nachází 4 km od Pardubic v Mikulovicích (směr Chrudim). Pneuservis vám nabízí veškerý sortiment nových pneumatik na motocykly, osobní, nákladní vozy a na zemědělské a stavební stroje těchto značek:
Dunlop, GoodYear, Fulda, Sava, Debica, Michelin, Kormoran, Matador, Barum, Mitas, BridgeStone, Continental atd.

Dokážeme zajistit i jiné značky na přání zákazníka. Dále se zabýváme prodejem hliníkových a plechových disků, včetně jejich oprav. Pro nákladní vozy prodáváme teplé a studené protektory značek KraiBurg, Remix, Recamic, Dunlop.

V zimní sezoně u nás seženete sněhové řetězy značky Pewag jak na osobní, tak na nákladní vozy.

Jaké služby nabízíme
Samozřejmostí je kompletní pneuservis, kde kromě běžných servisních prací provádíme opravy pneu a duší. Firma také nabízí Mobilní pneuservis pro nákladní autodopravy. Jsme partnerem pro službu Truck Force a Fleetonline solution.

Do těchto služeb především patří prodej a servis nákladních pneumatik značek Goodyear a Dunlop a služby pneuhospodářství (technický a finanční audit pneu) poskytované autodopravcům. Dále spolupracujeme pro nonstop službu Goodyear Servis Line 24 hours, která slouží dopravcům jako linka pomoci.

Spolupracujeme s leasingovými společnostmi: ARVAL, ALD Automotive, VB Leasing CZ, Credium, Business Lease, Hertz Lease, ČSOB Autolease, ŠkoFIN, AUTOTREID, BAWAG, FedEx, SIXT, LeasPlan.

Další informace o firmě PNEUMATIKY DRBOUT s.r.o.

  • IČ : 25936590
  • DIČ : CZ25936590
  • Počet zaměstnanců : 25
  • Datum založení : 1.1.2000

Klasifikace a obory firmy PNEUMATIKY DRBOUT s.r.o.

Klíčová slova

  • pneumatiky

  • pneuservis

  • pneuservisy

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10