Jiří TUMAKOV s.r.o.

Dobrovského 874/29

702 00, Ostrava - Přívoz

  • +420 602 769 436
www.auto-jeraby.cz

Předmět činnosti firmy Jiří TUMAKOV s.r.o.

Firma Jiří Tumakov práce s autojeřábem založena koncem roku 1989 a od té doby jsme prováděli činnost s autojeřáby a montážními plošinami na území České republiky, Slovenska a Polska pro více než 1800 zákazníků.

Firmu Jiří Tumakov jsme rozšířili v roce 2009 na Jiří Tumakov s.r.o., práce s jeřáby a montážními plošinami.

Po celou tuto dobu se snažíme po všech stránkách vyhovět všem potřebám našich zákazníků tím, že poskytujeme kvalifikované služby s autojeřáby a montážními plošinami. Našim hlavním cílem je spokojený klient, kterému poskytujeme kvalitní a komplexní služby s autojeřáby a montážními plošinami. Rádi pomůžeme zákazníkovi, při řešení problémů a navržení postupů pro zdárnou, bezpečnou a hospodárnou manipulaci s břemeny různých druhů, rozměrů a hmotností u autojeřábů a při práci ve výškách u montážních plošin.

Pro práci s autojeřáby a montážními plošinami, máme zpracovánu kompletní dokumentaci Zhodnocení rizik a rizikových situací v souladu se zákoníkem práce č. 262/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů, a požární ochrany, za dodržení nejvyšších požadavků na kvalitu realizovaných služeb s ohledem na platné legislativní předpisy a zásady ochrany životního prostředí.

Montážní plošiny mají ekologické a biologicky odbouratelné olejové náplně na bázi syntetických esterů od firmy FUSCH, dle zákona č.285/95 Sb.

Dále uvedené fotografie dokládají naši spolupráci, při zajímavých činnostech s firmami v různých oborech.

S autojeřáby a montážními plošinami, jsme prováděli a provádíme různé manipulace s těžkými předměty, např. zvířaty v Ostravské ZOO, buď živé, nebo po úhynu. Montáže ocelových, betonových konstrukcí, stavby rodinných a bytových domů a to, betonových, zděných, dřevostaveb, srubových staveb, panelových systémů, dále manipulace s břemeny při nakládce a vykládce z návěsů, kamionů, speciálních podvalníků, vagonů. Překládky, uložení a manipulace s tiskařskými stroji, soustruhy, frézami, lisy, stroji a strojním zařízením v halách a výrobních prostorech, dílnách , skladech, továrních halách, skladových a investičních hangárech. Manipulace se stromy, rostlinami a dřevinami. S plošinami, ořezy a rizikové kácení stromů. Zasklívání fasád, venkovních prostor, obchodních center a vstupních prostor. Zateplování, zednické a natěračské práce. Demolice budov a objektů. Demontáže a montáže potrubních systémů, v plastu, v železných i neželezných kovech, v betonu, jak v chemickém průmyslu, tak i pro inženýrské sítě, a potravinářský průmysl. Demontáže a montáže reklam, billboardů, bigboardů, reklamních plachet, opravy světelných reklam a různých informačních tabulí. Montáže a demontáže, vysílačů a přijímačů, opravy telekomunikační, světelné, elektro techniky. Montáže a opravy zabezpečovacích systémů, dopravních označení. Umývání oken, fasád. Nátěry stěn, oken. Montáže a opravy střešních systémů, hromosvodů, komínů, okapů, svodů, střešní krytiny, izolace střech, montáže krovů a vazníků. Spolupráce se záchrannými složkami při živelných pohromách, dopravních nehodách. Vánoční ozdoby, výzdoby. Práce pro filmařský průmysl, stavby scén, interiérů a exteriérů, osvětlování, práce s kamerou při natáčení televizních pořadů. Fotografické práce ve výškách. Aranžérské práce. Instalateské a topenářské práce ve výškách a nepřístupných prostorech. Natěračské a malířské práce různých materiálů a povrchů.

Další informace o firmě Jiří TUMAKOV s.r.o.

  • IČ : 28605853
  • DIČ : CZ28605853
  • Datum založení : 1.1.1989

Klíčová slova

  • manipulace

  • montáže

  • montážními

  • opravy

  • plošinami

  • práce

  • různých

  • systémů

  • tumakov

  • výškách