Majonéza a tatarská omáčka
Drůbežárna Holešov spol. s r.o.
Drůbežárna Holešov spol. s r.o. vybudovala v roce 1997 v Holešově-Všetulích výrobnu majonézy a tatarské omáčky, která těmito produkty zásobuje v regionu střední Moravy širokou síť potravinářských prodejen, pekáren, hotelů, restaurací a výroben studené kuchyně. K úspěšné tržní realizaci několika typů majonéz a tatarských omáček přispěly vlastní receptury, které preferují tradiční chuťové vlastnosti a vhodnou konzistenci i pro zapracování do salátů. Upozorňujeme také na možnost vývoje nových receptur dle požadavku zákazníka již od 100 kg jednorázového odběru. Našim odběratelům předáváme recepty i pro méně obvyklé použití majonézy a tatarské omáčky např. v pekařských výrobcích. Pro podporu zásad zdravé výživy zahajujeme i dodávky všech našich produktů bez vaječného podílu. Výhodou je i prodloužená trvanlivost při zachování stávající kvality a způsobu použití. Další novinkou pro studené kuchyně a výrobce baget je produkce Holešovské majonézy sedvič a Holešovské salátové zálivky. Zákazník si může vybrat malospotřebitelské balení v kelímcích 160 a 215 ml. Dále nabízíme větší balení v kartónových krabicích nebo plastových kbelících 5 a 10 kg. Trvanlivost výrobků je 60 dnů. Zárukou zdravotní nezávadnosti je pravidelně prováděné laboratorní vyšetření.