Audiovizuální tvorba

QUIX EVENT, s.r.o.

Natáčení reklamních spotů, hudebních klipů, firemních prezentací, klíčovací studio…a to vše s následným ozvučením. Příprava 3D animací, efektových prezentací, výroba mappingu objektů, tvorba vizuálních performance. Zkoušení a testování přímo u nás v budově.

Videoprojekce

Projekce řešíme komplexně. Řešíme velkoplošné, panoramatické i kruhové projekce. Uvidíte vše předem ve 3D vizualizacích nebo přímo u nás v našich zkušebnách a ateliérech. Případně vyrábíme přímo data v našem klíčovacím studiu. Samozřejmě máme k dispozici LED technologie, další naše speciální technologie můžete vidět například v sekci projekce do vodní stěny nebo mappingu.

Videoprodukce

QUIX video produkce zajišťuje komplexní výrobu video pořadu od návrhu storyboardu, scénáře, natočení, přes střih, ozvučení, až po výrobu výsledného CD, DVD či Blue-Ray včetně grafických návrhů. K dispozici je in-house veškerá profesionální video technika.

Video mapping

Fascinující projekce na budovy, která převlékne dům do zcela nové fasády nebo jej ve vteřině nechá spadnout (na pohled samozřejmě). Oproti klasické projekci je video mapping jedinečný tím, že maximálně využívá a zdůrazňuje architektonické prvky a vlastnosti příznačné danému objektu. Jedná se tedy o důmyslnou projekci, jíž předchází velice detailní zaměřování budovy.

Projekce do vodní stěny- vodní stěna interiérová

Působivá projekce obrazů na jemný „vodopád“ uměle vytvořený pro aplikaci v interiéru. Průhlednost vodní stěny vzbuzuje z většího odstupu dojem volné levitace obrazů v prostoru.

Vizualizace a animace

3D vizualizace a 3D grafika jsou velmi silnými nástroji pro prezentaci a skýtají nekonečné možnosti grafického ztvárnění. Zpracujeme vaše představy a požadavky do uceleného realistického obrazu. Díky vhodně zvoleným materiálům a osvětlení vytvoříme dokonale reálnou iluzi prostředí vašeho eventu. 3D vizualizace je v posledních letech jednou z nejpoužívanějších prezentačních technik.

Performance a show

Vytváříme různé performance nejčastěji jako spojení umělců s různými technologiemi. Mezi naše nejznámější vystoupení patří Laserman, QUIXIANO, které jste mohli například vidět Česko Slovensko má talent 2012. Vytváříme komponované show pro různé openingy, firemní výročí nebo módní přehlídky. Vše vám můžeme předvést u nás v ateliérech a zkušebnách. Rádi vás uvidíme.

  • Náhled fotografie u nabídky Audiovizuální tvorba
  • Náhled fotografie u nabídky Audiovizuální tvorba
  • Náhled fotografie u nabídky Audiovizuální tvorba
  • Náhled fotografie u nabídky Audiovizuální tvorba
  • Náhled fotografie u nabídky Audiovizuální tvorba
  • Náhled fotografie u nabídky Audiovizuální tvorba
  • QUIX EVENT, s.r.o.
  • Černokostelecká 2247
    251 01 Říčany u Prahy
  • 608258688
  • adam.brejza@quix.cz