Vyrovnávací a ovládací technika- BOHEMIA SEAL, s.r.o.

BOHEMIA SEAL, s.r.o.

VYROVNÁVACÍ TECHNIKA
- Stavitelné nožky různých velikostí a jakosti pomáhají vyrovnávat nerovnosti podlahy. Podle provedení mohou zachycovat vibrace a zabraňovat sklouznutí agregátů a strojů.

OVLÁDACÍ TECHNIKA
- Závěsy poskytují možnost upevnění dveří, záklopek, vík a skříní při výrobě strojů a zařízení.

RUKOJETI A KNOFLÍKY
- Rukojeti a knoflíky umožňují manuální fixaci a sevření. Aretační knoflíky se vyznačují dobrými hmatovými vlastnostmi. Velký počet konstrukčních tvarů pro nejrozmanitější prostorové podmínky a upínací síly, které lze viditelně umístit. Ideální při výrobě strojů, nástrojů, zařízení, na zkušebních a lékařských přístrojích.

SVĚRACÍ PÁKY
- Svěrací páky jsou určeny pro manuální nastavování při fixaci a upínání. Excentrické páky se ideálně hodí pro rychlou fixaci. Tuto skupinu výrobků charakterizuje množství variant konstrukčních tvarů, materiálů a barev. Tyto klasické prvky nacházejí uplatnění při výrobě strojů, nástrojů a zařízení.

TŘMENOVÁ MADLA
- Třmenová madla různých velikostí a provedení umožnují jednoduchou manipulaci se stoji a zařízeními. Vhodné při výrobě strojů, nástrojů a zařízení.

KOLA A RUKOJETI PRO RUČNÍ OVLÁDÁNÍ
- Kola pro ruční ovládání slouží k polohování a přesnému seřizování hřídelí a vřeten. Použití klik pro ruční ovládání se doporučuje u dlouhých drah nastavení. Kola pro ruční ovládání se používají u měřicích prostředků, zkušebních agregátů, v loďařství, zbrojařském průmyslu, při výrobě strojů a zařízení.