Dodavatel komponentů pro rozvody topení, plynu a vody- Společnost Thermoquell CZ s.r.o.

Thermoquell CZ s.r.o.

Společnost Thermoquell CZ s.r.o., nabízí celou řadu komponentů pro rozvody vody, topení a plynu. Ucelený sortiment zahrnuje úsporná oběhová čerpadla pro vytápění, kvalitní armatury a potrubní ocelové díly, běžné i atypické ventily a regulátory tlaku včetně měřící techniky zahrnující teploměry a manometry. A to není zdaleka vše. Potřebujete sehnat také kotel nebo radiátory? V tom případě zde nakoupíte kondenzační kotle Veismann, radiátory a veškeré komponenty pro otopné systémy.

KVALITNÍ KOMPONENTY PRO VODU, TOPENÍ A PLYN
Firma se zabývá nejenom prodejem veškerých těchto prvků, ale poskytuje také odborné poradenství pro topenářské a instalatérské firmy. Poskytnou odbornou konzultaci, přepracování či změny v návrhu, aby prvky splňovaly materiálové a cenové požadavky. Zakoupené zboží vám také přivezou až na místo.

NABÍZENÉ SLUŽBY
Samozřejmostí jsou různé cenové nabídky, konzultace, poskytování odborných informací, návrhy změn materiálů v rámci optimalizace kvalita-cena, dovoz zakoupeného zboží až na stavbu. Dodávají kvalitní průmyslové armatury. Najdete zde běžné i speciální typy. Uzavírací ventily a klapky, regulační ventily, šoupátka, pojistné ventily a mnoho dalších produktů dodávají téměř všem průmyslovým odvětvím.

ÚSPORNÉ PLYNOVÉ KOTLE A OBĚHOVÁ ČERPADLA
Moderní oběhová čerpadla představují nepostradatelnou součást otopných a klimatizačních systémů i průmyslových a výrobních technologií. Nabízí také úsporné plynové kotle pro běžné domácnosti i pro komerční budovy. Ty vynikají precizním zpracováním, vysokou spolehlivostí a nízkými provozními náklady. https://thermoquell.cz/

  • Náhled fotografie u nabídky Dodavatel komponentů pro rozvody topení, plynu a vody- Společnost Thermoquell CZ s.r.o.