Čerpadla, armatury i další instalatérský materiál na jednom místě

Thermoquell CZ s.r.o.

Sháníte skutečně kvalitní instalatérský a topenářský materiál? Obraťte se na společnost Thermoquell CZ. Jako dceřiná společnost německé firmy Thermoquell Boerner GmbH se zabýváme maloobchodním a velkoobchodním prodejem tohoto zboží. Seženete u nás prvotřídní čerpadla a armatury, ale i další topenářský a instalatérský materiál.

ARMATURY SVĚTOVÉ KVALITY
Armatury jsou naší specialitou. Pro firmy i jednotlivce nabízíme armatury světově uznávaných značek, jakou jsou ABO, BELIMO, HERZ a další. A protože chceme vyhovět každému klientovi, najdete u nás armatury:

- přírubové
- regulační
- závitové
- termostatické armatury


NABÍZÍME ČERPADLA I DALŠÍ INSTALATÉRSKÝ MATERIÁL
Neprodáváme ale pouze armatury, pořídíte u nás také kvalitní čerpadla od různých výrobců, ale i další instalatérský materiál a topenářský materiál. V našem sortimentu najdete měřící a regulační techniku, tlakové nádoby, potrubní systémy i kvalitní kotle, výměníky či konvektory. Stačí si vybrat z naší široké nabídky.

INSTALATÉRSKÝ MATERIÁL A SLUŽBY NA MÍRU
Sháníte instalatérský materiál ve větším množství? Nebo nevíte, jaké zboží si vybrat? Rádi vám poskytneme odbornou konzultaci a vytvoříme cenovou nabídku. U nás zakoupený instalatérský a topenářský materiál vám navíc rádi odvezeme až k vám na stavbu.

Pokud hledáte místo, kde seženete armatury, čerpadla i další instalatérské zboží za výhodnou cenu, navštivte nás na adrese K Cihelně 425, Praha 9 – Satalice.

Nakupte si instalatérský materiál ještě dnes. https://thermoquell.cz/

  • Náhled fotografie u nabídky Čerpadla, armatury i další instalatérský materiál na jednom místě