Thermoquell: Kompletní servis voda-topení-plyn

Thermoquell CZ s.r.o.

Voda-topení-plyn – to je trojice, bez které už si náš život neumíme představit. Abyste byli vy i vaše rodina v pohodě, mělo by doma vše bez problémů fungovat. Právě o to se postará prověřená společnost Thermoquell. Instalace, armatury i čerpadla jsou naší náplní práce už od května 2004, kdy jsme začali působit na českém trhu.

INSTALACE, ARMATURY I ČERPADLA: ZARUČUJEME RYCHLÉ DODÁNÍ
Stejně jako všude jinde, je také u vás doma velice důležitá prevence. Instalatérské problémy by se ideálně měly řešit, ještě než přijdou. Od toho je tu firma Thermoquell – odborník na trojici voda-topení-plyn. Trápí vás doma závady v instalaci? Nebo byste rádi vyměnili staré zařízení za nové, ale nevíte, jaké je pro vás nejvhodnější? Pak zbytečně neztrácejte svůj čas a netápejte, vše za vás rádi vyřešíme. Poradíme vám, do jakého zařízení investovat, abyste ušetřili energii, a tím i finance. S námi už vám peníze nebudou utíkat mezi prsty.

VŠE, CO POTŘEBUJETE, NAJDETE U SPOLEČNOSTI THERMOQUELL
Společnost Thermoquell, to je kompletní servis v oblasti voda-topení-plyn. Zajišťujeme prodej, montáž, konzultace i veškeré technické zázemí. Navíc nabízíme i dopravu u nás zakoupeného zboží na vámi vybrané místo. Zakoupit si u nás můžete nejrůznější čerpadla, ale také regulační, závitové a další armatury. Z naší nabídky si vybere každý.

ARMATURY I ČERPADLA JEN OD PROVĚŘENÝCH SPOLEČNOSTÍ
Firma Thermoquell vznikla v roce 2004, a to jako dceřiná společnost německé velkoobchodní skupiny Thermoquell Boerner GmbH. Úplná historie této úspěšné firmy v oblasti voda-topení-plyn sahá až do roku 1961. Kvalita je u nás na prvním místě, a proto spolupracujeme jen s předními českými a zahraničními firmami. Zaručit vám tak můžeme pouze kvalitně odvedené služby. Objednat si u nás můžete následující zařízení od vybraných značek:

kotle, ohřívače a výměníky (VAILLANT, PROTHERM, BUDERUS, REFLEX) regulační, závitové i bezsilikonové armatury (SAMSON, KOMO, KSB, GESTRA) tlakové nádoby, pojistné ventily, manometry, teploměry (SUKU, LESER, OLYMP) čerpadla (WILO, KSB, DAB, SIGMA, GRUNDFOS) VODA-TOPENÍ-PLYN: KVALITA ZA PŘÍZNIVÉ CENY Dnešní trh je doslova přesycen nejrůznějšími firmami. Ptáte se, jak od sebe odlišit kvalitní a neuspokojivé služby? Klíčem k určení mohou být reference, zkušenosti a spolupráce s dalšími prověřenými firmami. Právě na tyto tři atributy se společnost Thermoquell zaměřuje. Nabízíme kvalitní výrobky za příznivé ceny. S námi se o výsledek nemusíte strachovat.

Potřebuje vyměnit čerpadla, namontovat armatury nebo vás trápí jiný problém v oblasti voda-topení-plyn? Jsme prověřený prodejce veškeré instalatérské techniky. Neriskujte a vsaďte na kvalitu – jsme tu pro vás.

https://thermoquell.cz/

  • Náhled fotografie u nabídky Thermoquell: Kompletní servis voda-topení-plyn