LOGLIFT zastoupení v ČR CONTSYSTEM

CONTSYSTEM s.r.o.

Společnost CONTSYSTEM zastupuje v České republice výrobce Hiab od roku 2007 v oblasti prodeje, montáží a servisu dodávaných produktů LOGLIFT, JONSERED, MOFFETT, MULTILIFT, HIAB.

LOGLIFT zastoupení pro ČR – odkaz na web: https://www.contsystem.cz/

Společnost Hiab AB
Společnost Hiab AB patří mezi přední světové dodavatelé silniční manipulační techniky. Společnost Hiab AB, založená roku 1944, je součástí korporace Cargotec Oyj a její sortiment zahrnuje hydraulické nakládací jeřáby HIAB, kontejnerové nosiče MULTILIFT, závěsné vysokozdvižné vozíky MOFFETT, jeřáby pro recyklaci JONSERED, jeřáby pro lesnictví LOGLIFT, zvedací čela DEL, WALTCO a ZEPRO. Společnost Hiab je zastoupena na hlavních světových trzích: v Evropě, na Středním východě a v Africe (EMEA), Severní a Jižní Americe, v asijské a pacifické oblasti.

Jeřáby pro lesnictví LOGLIFT
Lesnické jeřáby LOGLIFT jsou spolehlivé jeřáby pro těžkou práci s nosností od 6 do 37 tm. Nabízejí výborný poměr hmotnosti a nosnosti a umožňují rychlé a kontrolované pohyby. Jsou konstruovány tak, aby vyhověly specifickým potřebám uživatelů a požadavkům na provoz. Od ovládacích prvků až po drapák může být každý LOGLIFT přizpůsoben tak, aby vyhovoval způsobu konkrétní práce.

  • Náhled fotografie u nabídky LOGLIFT zastoupení v ČR CONTSYSTEM
  • Náhled fotografie u nabídky LOGLIFT zastoupení v ČR CONTSYSTEM