HÁKOVÉ NOSIČE KONTEJNERŮ MULTILIFT -CONTSYSTEM s.r.o.

CONTSYSTEM s.r.o.

Hákové nosiče kontejnerů MULTILIFT umožňují nakládat a vykládat kontejnery mnoha různých typů, což poskytuje provozní flexibilitu. Kontejnery lze vyložit k naplnění na určitá místa, např. na staveniště a vyzvednout, jakmile je potřeba. Sortiment hákových nosičů kontejnerů MULTILIFT je rozdělen do několika produktových řad, z nichž každá je vyrobena na míru konkrétním potřebám konečných uživatelů – od základních po vysoce výkonné modely, od nízkého po vysoký výkon.

Hákové nosiče kontejnerů MULTILIFT Ultima představují inovovanou modelovou řadou nosičů s nosností od 14 do 30 tun. Vyznačují se řadou inteligentních funkcí pro maximální bezpečnost obsluhy a jeho okolí, nadčasovými možnostmi ovládání založenými na inovativní platformě Hiab uControl a unikátním systémem kamer a displejů.

Modelové řady hákových nosičů kontejnerů MULTILIFT:
LEHKÁ ŘADA s nosností od 2 do 7 tun, pro kotejnery délky 3 až 5 metrů. Posuvný hákový mechanismus S.
STŘEDNÍ ŘADA s nosností od 8 do10 tun, pro kotejnery délky 3 až 6 metrů. Posuvný hákový mechanismus S a zalamovací hákový mechanismus T.
TĚŽKÁ ŘADA s nosností od 14 do 30 tun, pro kotejnery délky 3,5 až 7,3 metrů. Posuvný hákový mechanismus S, posuvný a zalamovací mechanismus Z a varianta s nízkou zástavbovou výškou.

  • Náhled fotografie u nabídky HÁKOVÉ NOSIČE KONTEJNERŮ MULTILIFT -CONTSYSTEM s.r.o.