RAMENOVÉ NOSIČE KONTEJNERŮ MULTILIFT - CONTSYSTEM s.r.o.

CONTSYSTEM s.r.o.

Ramenové nosiče kontejnerů MULTILIFT slouží především k manipulaci s kontejnery na odpad, které se umístí na staveniště nebo ve svozovém místě a po naplnění se vyzvednou.

Průlomovou generací ramenových nosičů MULTILIFT představuje modelová řada Multilift Futura s nostností 8 tun, 12 tun a 18 tun, která se vyznačuje lehkou, houževnatou konstrukcí EvoLight™ zvyšující přípustné užitečné zatížení o 300 až 500 kg, extra dlouhými teleskopickými rameny SwanNeck™ zvyšující dosah nosiče při zachování dokonalé stability, a to i při zvedání kontejneru přes překážky a v šikmém úhlu, modulárním řídicím systémem FlexControl™ s řadou ovládacích doplňků a inteligentních funkcí.

Ramenový nosič kontejnerů MULTILIFT Futura je dále rozšířen o špičkové inovace v oblasti bezpečnosti, například hydraulické boční dorazy, hydraulické jištění kontejneru a přesné ovládací prvky kombinované s bezpečnostním blokováním, které pomáhají vyloučit zbytečná rizika při manipulaci s řetězovými kontejnery.

K dispozici jsou ramenové nosiče s různými typy ovládacích systémů od vyzkoušeného a praxí ověřeného pneumatického ručního ovládání po nejmodernější programovatelné řídicí jednotky (PLC).

  • Náhled fotografie u nabídky RAMENOVÉ NOSIČE KONTEJNERŮ MULTILIFT - CONTSYSTEM s.r.o.