JONSERED ZASTOUPENÍ V ČR CONTSYSTEM - CONTSYSTEM s.r.o.

CONTSYSTEM s.r.o.

JONSERED zastoupení v ČR CONTSYSTEM Společnost CONTSYSTEM zastupuje v České republice výrobce Hiab od roku 2007 v oblasti prodeje, montáží a servisu dodávaných produktů JONSERED, LOGLIFT, MOFFETT, MULTILIFT, HIAB.

JONSERED zastoupení pro ČR – odkaz na web: https://www.contsystem.cz/

Společnost Hiab AB
Společnost Hiab AB patří mezi přední světové dodavatelé silniční manipulační techniky. Společnost Hiab AB, založená roku 1944, je součástí korporace Cargotec Oyj a její sortiment zahrnuje hydraulické nakládací jeřáby HIAB, kontejnerové nosiče MULTILIFT, závěsné vysokozdvižné vozíky MOFFETT, jeřáby pro recyklaci JONSERED, jeřáby pro lesnictví LOGLIFT, zvedací čela DEL, WALTCO a ZEPRO. Společnost Hiab je zastoupena na hlavních světových trzích: v Evropě, na Středním východě a v Africe (EMEA), Severní a Jižní Americe, v asijské a pacifické oblasti.

Jeřáby pro recyklaci JONSERED
Jeřáby JONSERED jsou spolehlivé jeřáby pro těžkou práci v recyklačním průmyslu a odpadovém hospodářství. Nabízejí výborný poměr hmotnosti a nosnosti, umožňují rychlé a kontrolované pohyby a jsou konstruovány tak, aby vydržely každodenní intenzivní cykly zatížení. Od ovládacích prvků až po drapák může být každý JONSERED přizpůsoben tak, aby vyhovoval způsobu konkrétní práce.

  • Náhled fotografie u nabídky JONSERED ZASTOUPENÍ V ČR CONTSYSTEM - CONTSYSTEM s.r.o.