Statické minipivovary a malé restaurační minipivovary
Czech minibreweries s.r.o.
Naší specializací jsou kontejnerové mobilní minipivovary. Přesto většinu našich zakázek tvoří klasické statické minipivovary, zabudované do pevných staveb a objektů. Těmi jsou nejčastěji budovy restaurací, penzionů, hotelů, ale i samostatné stavby, jejichž majitelé mají zájem provozovat malý pivovar.
Díky promyšlené a osvědčené typové výrobě mobilních kontejnerových pivovarů tvoří jádro naší nabídky technologické výrobní celky, vycházející z konstrukce mobilních minipivovarů MOBBEER. Útroby těchto kontejnerových minipivovarů jsou plně hodnotnými výrobními technologiemi pro výrobu tradičního piva plzeňského typu i piv vařených podle tradic jiných zemí, proto je s úspěchem montujeme i do pevných staveb.
Proč zvolit objektový minipivovar HARDBEER
Výhodou našich minipivovarů řady HARDBEER je maximální výrobní efektivita při výrobě piva a tedy nízké výrobní náklady na výrobu piva. Mezi přednosti však patří také prostorová nenáročnost našich pivovarů, navrhovaných původně pro stísněné prostory kontejnerových skříní. Díky těmto zkušenostem a ojedinělému konstrukčnímu řešení dokážeme zabudovat minipivovar i s vysokou výrobní kapacitou i do těch nejmenších a nejstísněnějších prostor.
Tip : Seznamte se s technickým řešením minipivovarů HARDBEER
Mezi nezanedbatelnou přednost našich minipivovarů HARDBEER lze považovat i skutečnost, že již zakoupený a provozovaný minipivovar HARDBEER dokážeme později kompletně vestavět do kontejnerových skříní a vyrobit z něj mobilní kontejnerový minipivovar MOBBEER. K čemu je tato výhoda ? Nabízenou možnost využije například provozovatel restaurace, který plánuje v budoucnu stěhování svého provozu a chce mít jistotu, že bude schopen si svůj minipivovar vzít s sebou bez ohledu na to, zda bude v cílovém místě možnost zabudování stávajícího minipivovaru do vybraného objektu. Proč by se měl stěhovat ? Například z důvodu poklesu návštěvnosti stávající provozovny (v blízkosti vyroste atraktivnější cíl pro turisty – úspěšnější konkurence) anebo naopak v případě, kdy nárůst návštěvnosti překročí kapacitu stávající restaurace (a to je přece hlavní důvod, proč si minipivovar pořídit !!).
Elektronicky řízená a kontrolovaná výroba piva – Pivovar HARDBEER lze volitelně vybavit elektronickým řídicím systémem, který monitoruje probíhající výrobní proces piva a spolehlivě vede sládka tímto procesem tak, aby se mohl soustředit na podstatné úkony. Zároveň celý výrobní proces zaznamenává do paměti počítače a umožňuje tak zpětnou analýzu a kontrolu dodržení předepsaných kroků.