Perfektní IT zázemí a virtuální kancelář v jednom poskytuje cloudové řešení iPodnik

Každý, kdo někdy zkusil založit firmu, či se podílel na vedení jakékoliv organizace, se jistě musel potýkat s náročnou administrativou a dalšími úskalími provozu společnosti. Rozsáhlá infrastruktura a správa jsou finančně nákladné, archivace dokumentů a účetnictví zase časově náročné… Naštěstí již dnes existuje moderní online řešení, které vám vše usnadní.

Chod společnosti se stane hračkou

Jak by se vám líbilo chodit namísto do kanceláře pracovat na internet? Cloudové řešení iPodnik a jeho datové centrum vám to umožní. I malé firmy díky němu mohou získat špičkové IT zázemí, aniž by musely najímat rozsáhlý tým specialistů a utrácet za provoz horentní sumy. Ušetříte také finance, které byste jinak museli investovat do nákupu hardwaru a softwaru a jejich updatů, protože to vše je u iPodniku v ceně. Navíc nebudete už nikdy muset shánět technické specialisty – k dispozici vám bude špičková čtyřiadvacetihodinová služba.

Přístup odkudkoliv

Hodně cestujete, nebo naopak preferujete home office? Kancelář v cloudu vám umožní pracovat s firemními programy a daty naprosto odkudkoliv. Je jedno, zda zrovna sedíte ve svém obýváku, nebo absolvujete dlouhou cestu vlakem, správu firmy budete mít vždy a všude pod kontrolou. A to není vše! Díky přehlednosti systému bude nyní komunikace ve vaší firmě doslova blesková. Připojit se můžete z počítače, tabletu i telefonu.

Aby ve vaší firmě panovala pohoda

Součástí služby iPodnik je mimo jiné chytrý ekonomický systém Pohoda, a to včetně bezpečného ukládání a archivace účetnictví na cloudu. Tento systém ke svému jménu nepřišel náhodou, spolehlivě totiž nahradí stres, který podnikání obvykle obnáší, přehledností a klidem. Spojuje 15 služeb, bez nichž se firmy neobejdou, do jednoho praktického celku. Na jednom místě tak vyřešíte vše, co se týká komunikace, dokumentace, internetových stránek firmy, účetnictví, exchange online… Čerstvě založeným firmám Pohoda umožní rychlý start, zajetým společnostem pomůže zefektivnit a zpřehlednit činnost. Samozřejmostí je spolehlivé zabezpečení dat.

K dispozici je vám plný potenciál soukromého cloudu

V posledních letech vzrůstá povědomí o cloudu jakožto místě, kam se ukládají data, aby byla přístupná odkudkoliv a nezmizela při zničení harddisku. Privátní cloudy dnes využívají všechny velké firmy a úřady, jimž záleží na bezpečnosti ukládaných dat a stabilitě serveru. S iPodnikem si výhod Cloud Computingu můžete užívat i vy. Celý váš informační systém se bude nacházet nikoliv ve fyzické kanceláři, ale v dobře chráněném informačním centru. Vy i vaši zaměstnanci k němu budete moci jednoduše přistupovat z domácích počítačů či odjinud. Servery v datovém centru jsou výkonné a služba prakticky bezporuchová. K dispozici vám bude vždy taková výpočetní kapacita, jakou potřebujete.

Spokojenost klientů nade vše

Zajímá vás, jak moc vám tato inovativní služba může pomoci? V iPodniku vám rádi vše vysvětlí a vypracují nezávazný návrh. Na jejich webu také najdete reference spokojených firem, které již službu využívají, a to včetně konkrétních příkladů. O nesporných výhodách tohoto cloudového řešení svědčí i to, že iPodnik nedávno vyhrál v soutěži WebTop100 ocenění za nejlepší web v oblasti IT. A vaši klienti? Ti vůbec nepoznají, zda provádíte daňové účetnictví online, či klasickým způsobem. Naopak je potěší vaše rychlost a spolehlivost.