Karambit CS:GO nejen pro milovníky Counter Strike

Každý muž by měl mít nějaký ten nůž! A ne ledajaký. Pokud si i vy říkáte, že byste si nějaký pořídili, jste na správném místě. Jestliže navíc milujete klasickou střílečku Counter Strike, máme pro vás dobrou zprávu. Můžete totiž spojit svou hráčskou vášeň s reálnou čepelí, která se vyskytuje ve hře Counter Strike: Global Offensive. Pojďme ale na vše postupně. Nejprve se podíváme na přítomnost tradičního nože ve hře, následně se zaměříme na jeho historii a samozřejmě uvedeme i eshop, kde si jej lze zakoupit.

Efektivní bojová zbraň z CS:GO

Titul Counter Strike: Global Offensive vyšel v roce 2012 a u jeho zrodu nestál nikdo jiný než slavné studio Valve Software. Stejně jako v prvním kultovním Counter Strike se dostáváte do rozlehlého světa různých arén, v němž mezi sebou bojují teroristé a jednotky CT, tedy protiteroristická komanda. Každý z hráčů disponuje spoustou zajímavých zbraní, mezi které patří i tradiční CSGO nože. Ty jsou označovány také jako karambity.

Co je karambit?

Jak již bylo řečeno, jedná se o tradiční nůž z Counter Strike. Svůj původ ale tyto čepele mají úplně někde jinde. Jejich předchůdci totiž měl své nenahraditelné místo v oblastech Malajsie už v 11. století. Tyto nože se používaly především v zemědělství, kde si ostrá čepel dovedla poradit s jakoukoli prací. Následně se nůž objevil i v dalších oblastech, a to například na Filipínách. Ve hře Counter Strike: Global Offensive se jedná o jakousi poslední obranu před nepřítelem. Jeho držení je specifické polohou ukazováčku. Dokáže rychle způsobit i fatální řezná poranění.

Libí se vám reálné CSGO nože?

Designové repliky nožů z Counter Strike: Global Offensive lze sehnat ve spoustě zajímavých variací. Pokud patříte spíše mezi konzervativce, určitě vám padnou do oka ty černé. Vybrat si lze ale i modely s barevnými rukojeťmi a sklopnými nebo zpevněnými čepelemi. Záleží jen na vás. Na karambitshop.cz je nejrůznějších druhů spousta.