Profesionální sportovci i amatéři si zaslouží poctivé dresy

Nejen profesionální sportovci, ale amatéři provozující sporty na všech úrovních si zaslouží dresy, které jim padnou, dobře sají pot a ještě se na nich bude dobře vyjímat název klubu, jméno hráče, číslo a případně i logo sponzora. Každý druh sportu si žádá jiný střih dresu. Některé musejí být volné, jiné s límečkem, další s dlouhým rukávem, štulpny mají rozdílné délky, stejně jako nohavičky u trenýrek.

Moderní dresy pečlivého provedení, rozmanitých střihů a materiálů

Společnost DD sport je zaměřena právě na šití dresů v různých provedeních, rozličných střihů a materiálů. Díky dvacetiletým zkušenostem firma dokáže sledovat trendy, jde s dobou, a proto jsou nabízené dresy pro sportovce nejen vysoce funkční, neobyčejně odolné, ale navíc mají moderní střihy. Ze sortimentu si vyberou fotbalisté, hokejisté, motokrosaři, basketbalisté, cyklisti i florbalisté. Ovšem nezapomíná se ani nadšence, kteří provozují atletiku, americký fotbal, rugby, badminton, bowling, házenou i ping-pong. Široká nabídka pojímá rovněž vybavení pro veškeré plavecké sporty.

Sportovní oblečení pro kluby i jednotlivce

Zájemci o sportovní oděvy se na webových stránkách ddsport.cz můžou orientovat podle konkrétního sportu, kde naleznou několik variant, střihů a velikostí požadovaného dresu. Počítá se zákazníky z řad žen, mužů, ale i dívek, chlapců a dětí. Pro všechny sportovce jsou k dispozici odpovídající dresy. Pokud si potřebujete pouze doplnit sportovní výbavu o konkrétní část oděvu, nemusíte si objednávat celou kolekci. Stačí se podívat do kategorie, kde jsou avizovány tepláky, trenýrky, mikiny, štulpny i další dané produkty a vyberete si požadovaný kus, jenž si ve vašem sportovním šatníku žádá obměnu. Dresy si mohou objednávat jak celé kluby, tak jednotlivci. Vícečetná objednávka je zohledněna ve výsledné ceně.