S rakouskými razítky Colop bude vaše firma vždy vidět

Psací potřeby, tonery, tiskárny a razítka jsou nejžádanějšími komoditami, bez nichž se žádná firma, pobočka, přepážka, státní podnik a veřejná instituce neobejdou. Dennodenním používáním se opotřebovávají, přenášením z místnosti do místnosti ztrácejí, změnami kontaktních údajů pozbývají aktuálnosti.

Objednávky razítek se vyřizují do 24 hodin

Neustálým nakupováním a objednáváním zmíněných pomůcek denní potřeby v práci může být zaměstnavatel či vedoucí znaven, ale zdatná asistentka si pokaždé bude vědět rady, na koho se obrátit, ve kterém e-shopu objednávat hromadné zásilky, aby byly co nejlevnější. Dokonce má přehled o nejrychlejších dodavatelích, již v případě náhlé potřeby reagují pružně a do druhého dne objednávku vyřídí.

Bezplatná doprava razítek zákazníkům

Levná a okamžitě vyrobená razítka s konkrétním textem či logem dodává firma Svět razítek. Disponuje pouze výrobky nejvyšší kvality, jež zaručuje rakouský dodavatel Colop. V současné době jsou některá razítka nabízena za cenu o třetinu levnější, než jsou běžné částky za razítka. Nečekejte na dobu, kdy se vám razítko firmy ztratí a nechejte si vyrobit nějaká „do foroty“. Objednáte si je dnes a do zítřka už můžete vesele razítkovat. Navíc nic nezaplatíte za dopravu.

Různé typy razítek, podušky a způsob zpracování návrhu razítka

Na výběr máte razítka Printer různých velikostí se čtyřmi, pěti nebo šesti řádky. Populární a často používaná jsou rovněž datumová razítka. I ta ve Světě razítek mají, stejně jako typy Office Line, Pocket Stamps, Green Line, Microban a vyměnitelné podušky pod razítka. Potřebujete-li zhotovit razítko dle svého návrhu, můžete jej ve formátech CorelDraw, Post Scrip, PDF, Adobe Illustrator či v TIF zaslat e-mailem na adresu společnosti. Podrobná výroba razítek, postup úpravy a zpracování návrhu jsou popsány na firemních stránkách.