Jak získat půjčku, když nemůžete doložit příjmy?

K získání výhodné půjčky s nízkou úrokovou sazbou bývá často potřeba doložení příjmů. Je to z toho důvodu, aby měl poskytovatel jakousi jistotu, že dokážete včas platit jednotlivé splátky. V praxi se většinou jedná o překážku pro podnikatele, kteří mají získání podobných půjček výrazně ztížené. Hlavní problém spočívá ve špatném dokládání příjmů, protože nemají pravidelné výplatní pásky. Podívejte se na rady, jak získat výhodnou půjčku i přesto, že jste podnikatelé.

Problémy s půjčkami pro podnikatele

Když se na to podíváme z druhé strany, není se poskytovatelům půjček vůbec co divit. I sám podnikatel někdy nemá jistotu, jestli bude jeho příjem v následujícím měsíci stejně vysoký. A stále tu zůstává otázka, jestli s podnikáním neděje něco špatného, když je potřeba brát si půjčku. Svou bonitu však naštěstí můžete doložit i jiným způsobem a nemusí se nutně jednat o výpis z pravidelné výplaty. V bankách po vás mohou chtít daňové přiznání a existuje i nebankovní půjčka pro podnikatele.

Úvěry bez doložení příjmů

Vhodnou cestou, jak může osoba samostatně výdělečně činná získat půjčku, jsou produkty bez doložení příjmů. Tento parametr výrazně sníží možnosti vašeho výběru, ale přesto není nereálné najít odpovídající řešení. Nebankovní půjčka bez doložení příjmů představuje schůdné řešení v situacích, kdy si nejste jistí schválením žádosti u klasického úvěru.

Jak zažádat?

Velkou výhodou moderní doby je možnost zažádat o půjčku přes internet. Stačí, když si najdete stránku www.bez-pujcka.cz, vyplníte jednoduchý formulář s žádostí a čekáte na schválení. Při kladném výsledku peníze přijdou do několika dnů na váš účet. Půjčka je bez poplatků, takže platíte pouze úroky. Pozor si dejte na včasné splácení, ať se nedostanete do zbytečných problémů a neplatíte sankce.