Znáte e-shop s profesionálním kuchyňským vybavením KitchenAid?

Kde jinde naleznete to nejlepší do vaší kuchyně, než v internetovém obchodě KitchenAid? Ať už hledáte kuchyňské roboty, spotřebiče, nádobí či doplňky, vše najdete přehledně uspořádané v tomto internetovém obchodě s širokou nabídkou veškerého kuchyňského sortimentu.

Nakupování s přidanou hodnotou

Můžete si být jisti, že v obchodě KitchenAid natrefíte na nejnovější trendy pouze od výhradního distributora. Proto nepřichází v úvahu nakoupení napodobeného neoriginálního zboží. Kromě samotného prodeje se provozovatel obchodu KitchenAid věnuje i poradenství, proto ho v případě nejasností neváhejte kontaktovat přes odpovědní formulář či online chat.

Vlastní značka

V obchodě KitchenAid budete příjemně překvapeni prodejem zboží i vlastní privátní značky. Ta se věnuje vývoji a produkci sortimentu pod svým logem. Takovéto produkty jsou známkou dobré kvality v poměru s výhodnou cenou.

Kuchyňský robot slavící výročí

Málokdo ví, že první robot na světě dostal pojmenování kitchen aid, což by se dalo přeložit jako pomocník v domácnosti. Tento nepostradatelný pomocník usnadňující práci v kuchyni je na světě téměř 100 let. Jedná se současně o první produkt, který společnost KitchenAid ve své historii nabízela. Mezi nejoblíbenější řady patří Artisan, Heavy Duty a Professional. Jedná se o celokovové roboty s minimem elektrosoučástek. Díky převaze mechanických dílů se z práce těchto kuchyňských spotřebičů můžete těšit několik desítek let.

Na tomto úspěchu je postavena i celá strategie společnosti KitchenAid. Proto špičková kvalita a téměř neomezená životnost nejsou pouze prázdná slova. Při používání spotřebičů značky KitchenAid si ani nevšimnete, že skončila jejich záruční doba. A to je právě tím nejlepším důkazem kvality.

Zdroj: https://www.ekitchenaid.cz/