Hledáte funkční prádlo, které opravdu plní svůj účel? Zkuste to s částečkami stříbra

Nanotechnologie již nejsou hudbou budoucnosti, ale pomáhají nám v každodenním životě. Jedním z praktických příkladů jejich užití je funkční prádlo s molekulami stříbra, které materiálu dodávají zcela nové funkce. Přesvědčte se sami!

Aktibakteriální prádlo - top v oblasti hygieny

Nadšení sportovci a příznivci zdravého životního stylu jistě potvrdí, že fyzické aktivity se vykonávají mnohem lépe, jestliže se při nich cítíme příjemně. A zápach spojený s pocením, případně kožní problémy z nevhodně zvoleného fitness oblečení rozhodně příjemné nejsou. V boji proti mykózám, nelibé vůni a kožním problémům se výborně osvědčily materiály s přídavkem molekul stříbra ve vláknech, které jim dodávají antibakteriální vlastnosti.

Celodenní vůně zaručena

Termoprádlo není pouze výsadou sportovců. Představte si například, že máte před sebou celodenní cestování, nebo se chystáte na konferenci, kde se jednoduše nechcete zapotit. Prádlo a doplňky s přídavkem stříbra vám zaručí pohodu na cestách i v práci, proto jsou oblíbené zejména u manažerů. A jejich další benefity? Jsou maximálně prodyšné, příjemné na pokožce a skvěle udržují optimální teplotu. V létě se v nich nebudete pařit a v zimě vás zahřejí.

Vyzkoušejte českou značku nanosilver®

Pokud se pídíte po tuzemském výrobci prádla se stříbrem, který nabízí kvalitní produkty za rozumnou cenu, poohlédněte se v e-shopu specializovaného výrobce nanosilver®. Najdete zde široký sortiment od spodního prádla přes dámská i pánská trička a ponožky sportovní i společenské až po termo oblečení. Jejich produkty jsou testovány i v extrémních podmínkách a skutečně fungují, protože stříbro je zastoupeno jak ve vláknech, tak v úpletech a konečně i ve výrobcích samotných. Problematice zde prostě rozumí a díky řadě nových technologií jistě dosáhnou i dalších zdokonalení.