Sex budoucnosti – budeme souložit s roboty?

Erotické pomůcky nejsou v dnešní době ničím převratným ani zvláštním. Mnoho žen i můžu má v oblibě jejich používání a nijak se jim nebrání. Více kontroverzní názory již vyvolávají sexuální panny, které se neustále zdokonalují a ty nejlepší modely si s vámi i popovídají, zahrají karty nebo vám složí kompliment.

Nahradí ženy?

Teoretický sex s robotem je lépe vnímám mužskou části obyvatelstva. Ženy se prozatím k celé záležitosti staví skepticky. Není však žádným tajemstvím, že již v současné době roboti vykonávají mnoho činností a zastávají část funkcí. Jednou z nich je i podíl na erotickém průmyslu, který se neustále rozvíjí vpřed a je jenom otázkou času, kdy se na pultu objeví dokonalé ženy, které nejenom splní každou sexuální fantazii, ale také plnohodnotně vyplní lidskou potřebu být vnímám a milován. Zní to trochu jak z filmu Stepfordské paničky. Mít doma ženu, která nebude po muži v podstatě nic chtít, nebude mu nic zakazovat ani jej omezovat, dokáže se postarat o domácnost a v noci se promění v sexuální mašinu, je totiž snem mnoha mužů.

Zmizí erotický průmysl?

Přijetí robotů do společnosti však může mít v erotickém průmyslu za následek hluboký úpadek. Jak je to možné? Proč by totiž měly prostituci provozovat ženy, když je mohou nahradit androidi, kteří necítí únavu, stres a nemohou trpět sexuálně přenosnými chorobami? Proč by však měla prostituce ještě existovat, když si každý bude moci pořídit domů robota, který mu bude kdykoliv po vůli? To stejné se týká i různých sexshopů s erotickými pomůckami. Pokud budeme souložit s roboty, kteří vše tohle budou mít v malíčku, na co budou potřeba vibrátory nebo umělé vagíny? Jaká bude budoucnost erotických masážních salónů, pokud každý může mít doma nádhernou ženu, která mu s radostí připraví pikantní večer s tantrickou masáží nebo nuru masáž svým tělem?

I když se vám celý tento scénář může zdát jako ze sci-fi filmu, uznávaní vědci (mezi nimi i Steven Hawking) před touto budoucností varují a potvrzují, že do pár let by se tohle mohlo stát realitou. Jste připraveni?