Ať je kuchyně vaše království!

Při rekonstrukci stávajícího nebo zařizování nového bydlení, bude kuchyně určitě patřit k těm nejnáročnějším úkolům vůbec. Jen si představte všechny ty spotřebiče, úložné prostory a nádobí. Omdléváte pokaždé, když jen pomyslíte na nespočet obchodů, které budete muset obejít, abyste vše potřebné nakoupili? Nemusíte. Objednejte si vše na jednom místě!

Nejprve kuchyňská linka

Pokud se nehodláte obrátit na profesionální pomoc bytového designéra, pak jistě oceníte možnost vybrat si svou vysněnou kuchyňskou linku prostřednictvím kuchyně fotogalerie. Tam se můžete inspirovat a porovnávat svoje představy s realitou. Při pořizování kuchyňské linky budete vycházet z prostorových parametrů kuchyně. Poté se rozhodnete, zda chcete spíše klasickou kuchyňskou linku, nebo dáte přednost tvaru L, případně U. Skvělou volbou, kterou si ale mohou dovolit jen majitelé větší kuchyně, jsou ostrůvky i barové pulty. Dá se u nich pohodlně sedět a nahlížet kuchařce pod ruce.

Budete jíst v kuchyni?

Máte-li možnost samostatné jídelny, je to skvělé. V praxi bývají jídelní sety součástí kuchyně, a proto je třeba s nimi počítat. Jak velký stůl budete potřebovat a kolik židlí bude obsazeno, jistě víte. Zaměřte se na tvar stolu a komfort židlí. Moderními materiály jsou kov a sklo, ale jejich údržba je poněkud pracnější. Dřevo je odolné a stále krásné. Na fotografiích kuchyní uvidíte klasické i odvážné designy židlí. Jsou různě tvarované, a přesto pohodlné.

Vyzdvihněte svou kuchyni vhodnými doplňky

Všimli jste si někdy, že kuchyně, které vás zaujaly, mají něco navíc? Jsou to doplňky. Nejde o vyšívané ubrusy a magnetky na lednici. Třeba barevně sladěné velké i malé spotřebiče lahodí oku. Originální kořenky, závěsné poličky i praktické mísy na ovoce dokážou zpříjemnit celý prostor.

Vkusně a za nejlepší ceny

Abyste ušetřili při zařizování vašeho království čas a energii, nakupte vše potřebné na internetu. E-shopy doslova přetékají zbožím různých stylů. Jako bonus navíc pro vás je InHaus.cz. Tam totiž najdete veškeré kuchyňské potřeby různých značek. Můžete tak porovnávat ceny jednotlivých kousků. Výsledkem bude kuchyně zcela podle vašich představ a navíc si nezruinujete bankovní účet.