Přeprava zásilek na Slovensko od 65 korun? Je to možné!

Expandujete na Slovensko, či využíváte často mezinárodní zásilkovou službu z jiného důvodu? Pak jistě víte, jak vysoké jsou ceny za odeslání obyčejného balíku přes hranice. Nevýhodné poštovné za objemnější balíky může některé slovenské zákazníky odradit, ačkoliv jste je jinak zaujali. Je to velká škoda, protože byli odrazeni něčím, co jste nezavinili. Přesto se dá tato překážka snadno vyřešit se specializovanou dopravní službou Eurodoruceni.cz, která má na přehnané mezinárodní ceny poštovného vlastní postup.

Odeslat balíček na Slovensko nebylo nikdy snazší

Celý proces je přitom velmi snadný. Stačí zásilky zabalit tak jako obvykle. Následovně je označit štítky s adresou vašeho zákazníka. Štítky si vytisknete přímo v administraci dopravního portálu Eurodoruceni.cz. Všechny balíčky umístíte do jedné krabice, jíž odešlete kurýrní službou do skladu Eurodoruceni.cz. Následně jsou převezené přes hranice na Slovensko, kde je doručí za vnitrostátní ceny. Přitom můžete ušetřit ještě víc, pokud se zaregistrujete na stránkách zásilkové služby. Cena za balík začíná na 65 korunách.

Postupujte podle pokynů a ušetřete na poštovném

S pomocí registrace na Eurodoruceni.cz získáte navíc i podrobný přehled o stavu vaší zásilky a vypočítané ceny poštovného při využití kurýrní služby. Štítky pro opatření balíčků vytisknete z webové šablony rovněž po registraci. Velkou předností je také rychlost, protože vaše zásilka se ke konečnému adresátovi dostane v předpokládaný čas stejně, jako kdybyste ji poslali přímo na Slovensko. Ubude vám tím starost se zpožděnými balíčky.

Ušetřete peníze za včasnou registraci i dodání zboží

Cílový adresát přitom nepozná žádný rozdíl, protože balík obdrží přesně podle domluvených podmínek. Tato výhodná služba se vyplatí jak firmám a e-shopům, expandujícím na Slovensko, tak i obyčejným lidem, které odrazuje příliš vysoké poštovné za mezinárodní doslání. Není zde totiž nastaveno žádné minimum. Za doručení skrze Eurodoruceni.cz platíte formou faktury, a to jedenkrát měsíčně. Nemusíte tedy každou zásilku platit zvlášť. S kurýrním prostředníkem díky tomu snadno vyřešíte problém s mezinárodním obchodem, což se pozitivně projeví na vašich výsledcích.