Jarní detox pleti - dopřejte jí péči, kterou si zaslouží, pomocí sonického čističe!

Zima je již nenávratně pryč a s přicházejícím jarem je na čase zredukovat škody, které chladné měsíce napáchaly. To se týká i pleti, která byla přes zimu vysušovaná a namáhaná mrazem a jinými nepříznivými podmínkami.

Jak docílit zdravé a krásné pleti?

Pleť je vizitkou každé ženy. Krásně se na ní totiž odráží životní styl a celková péče o tělo. Pokud při pohledu do zrcadla vidíte unavenou, vrásčitou a mdlou pleť, je na čase podstoupit detox. Prvním krokem je úprava životosprávy. Protože pečovat o pleť se musí nejenom zvenku, ale také zevnitř, zaměřte se na svůj jídelníček. Vyřaďte bílou mouku, mléčné výrobky a sladkosti a nahraďte je ovocem a zeleninou a kvalitním masem. Dávejte si také pozor na dostatečný přísun vitamínů, minerálů a jiných nezbytných živin. Zcela nezbytné, pro obnovu pleti, je pitný režim. Bez dostatku vody se totiž pleť vysušuje a loupe. Pít můžete obyčejnou vodu, pro detox je ale lepší popíjení zelených či ovocných šťáv nebo speciálních detoxikačních čajů.

Druhou částí oživení pleti je vnější péče. Pečlivě se odličujte a pleť každý den čistěte za pomocí micelární vody. Velkým pomocníkem je i tonizační pleťová voda. Samozřejmostí by měl být i pravidelný peeling, který zbaví pleť nedokonalostí a zanechá ji sametově hebkou. Dávejte si však pozor, aby nebyl příliš hrubý. To by totiž ve výsledku mohlo pleť poškodit. Veškerou péči můžete doplnit o čištění sonickým čističem pleti. V čem je tak skvělý?

Jemný, ale účinný

Sonický čistič pleti Orava FB-04 je všestranný a praktický pomocník, díky kterému bude vaše pleť při pravidelné péči vypadat krásně a mladistvě. Sonický čistič je vybaven speciálním kartáčkem, který zbaví pleť veškerých nečistot. Zcela nahradí peeling, protože efektivně zbaví pleť odumřelých kožních buněk, a vyčistí ucpané póry. Čistič je velmi jemný a šetrný k pokožce, proto ho mohou používat i ženy s citlivou pletí. Rychle a snadno obličej odlíčí. Tento šikovný přístroj vám také pomůže s masáží obličeje a krku, díky čemuž bude vaše pleť den ode dne krásnější.

Pokud vás sonický čistič Orava FB-04 zaujal, najdete jej na www.orava.info.