ZVEME VÁS NA VELETRH FOR INDUSTRY 2018

Patříte mezi fanoušky strojírenských technologií? Máte rádi přehled o novinkách v tuzemském průmyslu? Pak nezmeškejte veletrh FOR INDUSTRY 2018 a pořiďte si včas vstupenku! Už jen posledních několik dní zbývá do začátku veletrhu FOR INDUSTRY, který proběhne na výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech ve dnech 15. až 18. května 2018.

REGISTRACE PRO VSTUPENKU ZDE

 

CO VŠE NAJDETE NA VELETRHU?

 

Lákadlem bude například expozice společnosti Sandvik Coromant, kde se budou moci návštěvníci seznámit s letošními novinkami, mezi které patří například Systém CoroCut® QD pro upichování v ose Y, čelní fréza CoroMill® 745, nová řezná hlava systému PrimeTurning nebo aplikační rozhraní pro knihovnu digitálního obrábění CoroPlus® ToolLibrary.

Společnost Tajmac-ZPS představí stroje MANURHIN ve světově nejširším rozsahu vystavených modelů. Jako nejnovější model se představí dlouhotočný automat K´MX 916 pro soustružení tyčí do průměrů 16 až 20 mm a nově bude na FOR INDUSTRY prezentován i největší model K´MX SWING, který je určen k obrábění složitých součástí z tyčového materiálu až do ø 32 mm, a to až pomocí 4 nástrojů současně.

Robustní vertikální obráběcí centrum SINO V8 se zásobníkem na 24 nástrojů, vřetenem typu „direct connect“ a řídicím systémem SIEMENS Sinumerik 828D s nadstavbou Shop Mill bude lákadlem expozice firmy DK Machinery. Další novinkou na stánku bude i CNC soustruh s šikmým ložem a poháněnými nástroji T200 firmy Rais.

Zajímavou technologii odsávání k lisu na tlakové lití pomocí filtračních věží ABSOLENT představí společnost WEMAC, která bude na společném stánku s firmou Taima. Taima pak nabídne novou univerzální hrotovou brusku PALMARY.

Více informací k novinkám vystavovatelů najdete ZDE.

 

ENERGO SUMMIT 2018 – POSLEDNÍ VOLNÁ MÍSTA

 

Druhý den veletrhu, tj. 16. května 2018 proběhne ENERGO SUMMIT 2018, který je koncipován jako platforma pro odbornou diskusi k otázkám dalšího rozvoje energetiky v ČR i EU. Hlavním tématem je nová energetika se spotřebitelem v centru, především s ohledem na obnovitelné zdroje energie a energetickou účinnost.

PROGRAM - kompletní program najdete zde.

On – line registrace pro zájemce o účast na Summitu zde.

PRO TOP MANAGEMENT PRŮMYSLOVÝCH FIREM, STÁTNÍ SPRÁVU A VYSOKÉ ŠKOLY JE VSTUP ZDARMA! 

 

   

HLEDÁTE KVALIFIKOVANÉ PRACOVNÍKY? NAJDETE JE NA FOR JOBS (15. – 16. 5. 2018)

Tato doprovodná akce veletrhu FOR INDUSTRY vznikla s ohledem na současnou situaci na trhu práce a nedostatek kvalifikovaných pracovních sil v technických oborech. FOR JOBS má za cíl propojit nabídku volných pracovních míst v technických oborech s cílovou skupinou odborných návštěvníků veletrhu, ale hlavně i se studenty SŠ a VŠ.

Více informací na www.forjobs.cz

 

 

 

 

Nejnovější 3D technologie

I letos je součástí veletrhu FOR INDUSTRY 5. Ročník mezinárodní výstavy 3D technologií – 3Dexpo.

V rámci jeho programu se představí například ukázky nevšedního využití 3D tisku v umění, zdravotnictví a potravinářství.  

Výstava 3Dexpo nabídne kromě odborné a hobby konference také velký srovnávací test „Souboj 3D tiskáren“ dále workshopy, minipřednášky a možnost diskuze s profesionály.

 

 

Veletrh FOR INDUSTRY je zkrátka dobré letos nezmeškat!

Generálním partnerem je Skupina ČEZ a oficiálním partnerem vozů je společnost FORD (logo ČEZ a FORD)

  • ABF, a.s.
  • Dělnická 12
    170 00 Praha 7
  • +421 225 291 111