Máte dostatečnou zásobu tílek v šatníku?

Zatímco některé oblečení je vyloženě sezónní, jiné nosíme po celý rok. Dostatečná zásoba tílek se hodí vždycky. V létě je užijeme samotná, v jiná roční období je můžeme kombinovat s dalšími kusy. Jak jste na tom s dámskými, případně pánskými, tílky, vy? Není na čase si pořídit nová?

Pánská a dámská tílka

Pánská a dámská tílka (trička bez rukávu) jsou základním oblečením, které najdeme snad v každém šatníku. Zdá se, že jich nikdy není dost. Jednoduché kusy, které se snadno kombinují, ale jsou vhodné i pro samostatné nošení, se prostě hodí pořád.

Pokud potřebujete doplnit šatník tímto oděvem, nehledejte jen podle svého vkusu a barev, jež vás zrovna zaujmou. Zaměřte se také na celkovou kvalitu, pohodlnost a příjemnost na dotek. Pak po tričkách bez rukávu vždy rádi sáhnete, ať už se chystáte do města, do přírody, sportovat, na rande. Kamkoliv.

Tílka jsou zkrátka univerzální a záleží na tom, jaká si koupíte, či jak je zkombinujete s jiným oblečením, případně doplňky. To se týká především žen, které při trochu umu promění jednoduchá trička v super outfit.

Nakupujte ve velkoobchodu oblečení

Rádi byste si také pořídili nějaká trička, která budou splňovat nároky na pohodlné nošení, ale zároveň byste si chtěli vybírat z široké nabídky? Podívejte se na velkosklad oblečení Xfer.

Tato společnost je na trhu více než dvacet let a je přímým výrobcem reklamního textilu. Distribuuje oblečení pro volný čas, sportovní i firemní oděvy. Kromě značky Xfer nabízí i Roly (pro volný čas) a CoFEE (významného distributora reklamních čepic ve střední a východní Evropě).

Velkoobchod oblečení vám kromě triček bez rukávu, s dlouhým i krátkých rukávem nabízí výše zmíněné čepice, polokošile, mikiny, čepice, bundy, vesty, tašky atd. Z nabízených služeb si ještě uveďme potisky a výšivky, výrobu textilu na zakázku a zajištění dopravy.

Doplňte svůj šatník (nejen) na nadcházející sezónu.