Žádná venkovní akce se neobejde bez párty stanu

Jak se zdá, letošní letní sezona bude ideální pro pořádání nejrůznějších venkovních akcí. Vypadá to totiž na velmi teplé a převážně slunné počasí. Ať už máte v plánu uskutečnit párty doma na zahradě pro své blízké, nebo se připravujete na větší akci pro veřejnost, určitě se vám budou hodit kvalitní párty stany.

Proč investovat do párty stanu?

Použití párty stanů má své náležité opodstatnění, a to i za pěkného počasí. Během slunečních dnů poslouží jako prostor, kde se lidé mohou alespoň částečně ukrýt před dotěrnými slunečními paprsky. Pakliže naopak zaprší, případně fouká vítr, dá se do bezpečného párty stanu ukrýt. Modely větších rozměrů bez problémů pojmou až několik desítek osob. Mají-li navíc boční plachty, jejich interiér je dokonale krytý před případnou nepřízní počasí.

Moderní párty stany mohou plnit několik funkcí. Kromě ochrany osob před počasím se běžně používají třeba na různých komerčních akcích, kde se vaří, ochutnává jídlo a nápoje. Stejně tak se vám ale budou hodit v okamžiku, kdy prezentujete produkty vaší firmy na veletrzích a při podobných příležitostech ve venkovním prostředí.

Na co si dát pozor při výběru?

Vždy je důležité zvolit osvědčené párty stany, na které se můžete plně spolehnout. Zcela zásadní je výběr takového modelu, jenž má vysoce stabilní konstrukci. Pro veřejné akce nejsou příliš vhodné lehké plastové stany, snadno totiž může dojít k jejich zborcení, což by ohrozilo přítomné návštěvníky. Z hlediska bezpečnosti je tak praktické pořídit si párty stany s kovovou konstrukcí.

Pokud jde o plachty, zde je vhodné vybrat stany s nepromokavou střechou, případně i bočními plachtami. Za spolehlivé se v tomto směru dají označit plachty z polypropylenu, případně i látkové varianty, jež mají patřičnou úpravu proti propustnosti vlhkosti a vody.

Párty stany od BRIMO

Moderní párty stany nabízí společnost BRIMO. Jednou z jejich velkých předností je variabilita. Dají se tak stavět v různých tvarech a velikostech, případně i různě spojovat. Navíc se jedná o rychle rozkládací párty stany, takže s jejich stavěním nebudete mít vůbec žádný problém. Zabere vám to i u větších modelů maximálně několik desítek minut.

Všechny párty stany od zmíněné společnosti mají veškeré povinné certifikáty, jež jsou pro provoz takovýchto dočasných staveb zapotřebí, pakliže je využíváte na veřejnosti. Tím pádem máte jistotu, že se v nich hosté budou cítit maximálně bezpečně. Jde o vyzkoušené párty stany, s nimiž má bohaté zkušenosti už nejeden zákazník. Nabídka je vcelku pestrá, takže si můžete zvolit párty stan přímo na míru dle toho, pro jak velkou akci jej potřebujete.

Bez párty stanu je každá pořádná venkovní akce ochuzená. Nikdy nevíte, zda vás nepřekvapí špatné počasí, nebo se naopak nebudete muset skrývat před parnem. Už jen jako záložní plán je využití párty stanu dobrým řešením. Investice do něj není nijak vysoká. Pakliže zvolíte kvalitní model, vydrží vám po mnoho let, takže jej určitě využijete i při mnoha dalších akcích.