Na trhu dnes naleznete i domácí vodárny s extrémně tichým chodem

Domácí vodárna je praktickým pomocníkem jak na chatách a v dalších rekreačních zařízeních, tak v rodinných domech či menších zemědělských provozech. Vybrat si obvykle můžete hned z několika typů, a to z vodáren pro vrty, pro studny nebo pro posílení tlaku.

Jak by se vám líbilo ušetřit nemalé částky za vodu a zároveň mít k dispozici vlastní zdroj vody, kdykoliv budete potřebovat? Právě tento benefit vám poskytnou domácí vodárny, které majitelé rekreačních zařízení a rodinných domů kupují s čím dál větší oblibou.

Domácí vodárny jsou hojně využívány také v místech, kde chybí připojení k vodovodnímu řadu. Velmi často je pořizují rovněž zahrádkáři, kteří si tímto způsobem usnadňují zalévání zahrady a zároveň ušetří.

Výběr domácí vodárny

Pokud se nevyznáte v parametrech, které jsou pro výběr optimální vodárny důležité, může pro vás být volba konkrétního produktu poněkud náročná. Existují ale společnosti, u kterých je výběr vhodného produktu snadný, a to díky jednoznačnému rozdělení do konkrétních kategorií. Velmi dobrým příkladem jsou v tomto případě vodárny značky EcoSmart. Tyto vodárny jsou přehledně rozděleny do kategorií dle počtu osob, které je třeba zásobit vodou, a zdroje vody (studna nebo vrt).

Domácí vodárny EcoSmart

Domácí vodárny EcoSmart jsou oblíbené pro svou vysokou kvalitu zpracování, malé rozměry a vysokou spolehlivost. Všechny zmíněné varianty vodáren jsou standardně (v základu) vybaveny frekvenčním měničem, který zajišťuje konstantní tlak vody a díky němuž po ukončení odběru dochází téměř okamžitě k vypnutí. Vodárny je zároveň možné umístit kamkoliv v rámci domu, protože vynikají svým klidným chodem. Více informací o vodárnách EcoSmart naleznete na www.eco-smart.cz.