Jak stahovat z YouTube do telefonu?

Zamilovali jste se do nějaké nové skladby, která teď boří hudební žebříčky po celém světě, a chtěli byste si ji dát do telefonu? Je to snadné. Stačí si ji najít na YouTube a odtud pomocí chytré webové stránky stáhnout. Pak už si ji můžete pouštět kdykoliv – při běhání, cestou do práce v tramvaji, na kole, v autě.

Stahování z YouTube není možné přímo, vždycky musíte použít nějaký nástroj třetí strany. Existuje jich nespočet, některé jsou intuitivní, další vás zavalí spoustou reklam, takže si pomalu ani nejste jistí, jaké tlačítko vlastně lze zmáčknout a co je jen další reklamní sdělení.

Stahujte z YouTube do MP3

Z toho důvodu je dobrou stránkou pro stahování hudby z YouTube web Tear.cz. Najdete na něm jediné okýnko, do nějž vložíte odkaz na video. Ten získáte snadno – pustíte si video na YouTube a zkopírujete URL adresu. Bude mít tvar www.youtube.com/watch?v= znaky.

Tento odkaz vložíte do okýnka a dole si vyberete, že chcete převést hudbu z YouTube do MP3. Ještě je tam druhá možnost video, která vám stáhne video i s obrazem, takže ta vás nemusí zajímat. Pak už jen kliknete na tlačítko s ikonkou lupy a vyberete si kvalitu výsledného MP3 souboru. Čím zelenější, tím bude výsledná hudba kvalitnější, ale soubor větší. Vyberte si tedy, co požadujete, klikněte a uložte soubor. Tím máte skoro vyřešeno.

Stahujte přímo do telefonu

Jestliže se nechcete zdržovat, můžete tento proces provést přímo z mobilního telefonu. Písnička se vám uloží a vy si ji pak kdykoliv přehrajete. Případně ji stáhnete do počítače a přes kabel či bezdrátově ji přesunete do telefonu. To už je individuální záležitost, která se u každého mobilu mírně liší. Majitelé iPhonů mají proces o něco složitější, ti musí hudbu do telefonu importovat přes iTunes a nemohou ji přímo stahovat do telefonu.

Je to snadné, že? Naučte i své blízké, jak stahovat z YouTube