Jaké spodní prádlo nosit v létě?

Léto je jedním z nejoblíbenějších ročních období. Teploty se zvyšují a zase se začínají nosit kraťasy či letní šaty. Aby však oblečení správně vyniklo na vaší postavě a nestalo se žádné „faux pas“ je potřeba volit vhodné spodní prádlo.

Pozor na bílou

Léto přeje bílé barvě, protože je skvělá pro zvýraznění opálení. Proto bílým šatům dává v létě přednost velká většina žen. Navíc také působí velmi elegantně. Dejte si však pozor na častou chybu. Pod bílé šaty rozhodně nepatří bílé dámské kalhotky. Prádlo by totiž prosvítalo a celému světu byste ukázala, jaký střih prádla preferujete. Vždy tak pod bílé šaty noste kalhotky v tělové barvě.

Pozor si dávejte i na velikost a materiál – a to nejenom k šatům. Prádlo vždy volte přesně ve vaší velikosti. Menší číslo by se vám totiž nepříjemně zarývalo a tvořilo nevzhledné faldy. V kombinaci s teplým počasím by vám pak vůbec nebylo komfortně. Důležitá je i volba materiálu – v letních měsících je nejlepší volbou bavlna či jiné přírodní materiály, které dobře absorbují pot a jsou antibakteriální.

Pohodlí pro pány

Také pánové by měli ohledně spodního prádla v letních měsících zbystřit. Zejména proto, že pánské intimní partie jsou citlivé na přehřátí. Jaké pánské spodní prádlo je tedy pro horké dny nejlepší? Čím volnější, tím lepší. Bavlněné pánské trenýrky či pánské boxerky jsou ideální volbou. Skvěle pohlcují pot, jsou neskutečně pohodlné a také poskytují dostatek prostoru. Pozor však v případě, že nosíte těsné kalhoty či se chystáte obléci do obleku. V tomto případě zapomeňte na volné trenýrky. Vytvořily by totiž nevzhledné boule, které by byly způsobené převisy látky. Mnohem lepší volbou pod těsné oblečení jsou tak slipy či užší boxerky. Nezapomeňte také barvu spodního prádla sladit s kalhoty, které budete nosit. Některé látky, zejména u letních kalhot, mohou být lehké a spodní prádlo by mohlo prosvítat.

A jaké spodní prádlo nosíte v létě vy?