Masáží k milostné předehře

V dlouhodobém vztahu přicházejí chvíle, kdy se z vašich milostných hrátek začíná vytrácet vášeň. Je to ale zcela normální jev. Počáteční chemie se postupných sbližováním se a silným vztahem mění v harmonické souznění a v přátelství, kde sice sex je stále významnou součástí soužití, ale již ne tou nejpodstatnější. Proto se nebojte žádné změny a zapojte do svých intimních chvilek trochu koření. Můžete vyzkoušet například erotickou masáž.

Bez předehry není hra

Ať už máte času sebeméně, rozhodně nezanedbávejte svůj milostný život. Pokud už vaše chemické napětí pozvolna vyprchává, začněte se déle věnovat předehře. V dlouhodobém vztahu je předehra důležitější, než samotný akt. Objevujte znovu každý kousek těla toho druhého. Dotýkejte se, laskejte se, hledejte vzrušivé zóny. Zapojte se dohry všemi svými smysly. Hlaďte se, ochutnávejte i přičichávejte. Najděte přirozenou smyslnost. Bude vás to bavit více než kdy jindy. A masírujte se. Můžete se masírovat dle svých možností nebo se inspirujte a zajděte si na erotické masáže.

Erotika i uvolnění

Masáže jsou předehrou předehry. Už dávno nezkoušejí erotickou masáž jen muži, skutečně ji můžete vyzkoušet společně, tedy jako pár. Společný erotický zážitek vám přinese do vztahu trochu té burcující chemie. Samotná masáž vás uvolní a zároveň ve vás vyvolá silné vzrušení. Při společné erotické masáži nenastane chvíle, kdy budete chtít přestat a zároveň budete velmi toužit po spojení. Začnete se těšit jeden na druhého. Budete vnímat partnera více jako sexuální objekt.

Správná masáž

Aby masáž splnila vaše očekávání, vyberte si tu pravou. Skvělým doplňkem vaší předehry může být tantrická masáž. Zažijete společnou sprchu i s masérkou. Masérka promasíruje jemně celé vaše tělo a může použít i různé pomůcky, které probudí vaše smysly. Například peříčka, vonné oleje, nahřáté ručníky. Krásně se uvolníte a objevíte novou energii. Na konci se masérka bude věnovat vašim intimním partiím. Objednat si můžete také přímo erotickou masáž pro páry.

Erotická masáž pro páry spojuje klasickou masáž s masáží intimních partií. Uvolníte se, zbavíte se stresu, prokrvíte tělo a probudíte v sobě živočišnou touhu. Vyzkoušejte nové koření vašeho vztahu a nechte se hýčkat. Zažijete nevšední obohacení vašeho milostného soužití.