Inspirace pro váš dům, kancelář i zahradu

K příjemnému posezení na zahradní terase vašeho domu ještě něco málo chybí. Možná by to chtělo osvětlit prostor na příchozí cestě, abyste se mohli lépe ve tmě orientovat. Něco podobného jste nedávno viděli na zahradě u svých známých a jako řešení se vám to zdálo být docela originální a inspirativní.

Abyste na zahradě dobře viděli

Pro lepší osvětlení exteriéru můžete využít zahradní svítidla. Jako vhodné se jeví venkovní stojací sloupky v kratší nebo delší variantě. Ta první prostor lépe osvětlí, ta druhá slouží pro snadnější orientaci. Pro jejich výrobu byl použitý kvalitní nerez v kombinaci se sklem.

Stropní světla i do omezeného prostoru

V prostoru bytu nebo kanceláře jako dobré osvětlení poslouží podhledová svítidla. V obchodní síti je na výběr dostatek vzorů z různých materiálů. Najdete samozřejmě i designové kousky, které interiéru vašeho obydlí dodají punc originality. Chcete-li opravdovou kvalitu, na niž je spolehnutí, pak volte mezi značkami EGLO, Philips či MODUS a OSMONT. Podhledovým svítidlům dominuje minimalismus.

Tradiční lustry stále vedou

Potřebujete osvětlit prostor nad jídelním stolem, v ložnici, obývacím či dětském pokoji? Pak volte závěsná svítidla. Lustry jsou stále velmi oblíbené, navíc na současném trhu najdete moderní a praktické vzory od známých značek. Vybíráte-li závěsné svítidlo dětem do jejich pokoje, jistě dáte přednost veselým a barevným motivům, které interiér rozjasní. Ideální svítidlem do kuchyně je stahovací lustr s pružným kabelem a madlem, díky nimž si můžete nastavit světlo do takové výšky, jakou potřebujete.

Bodové či nástěnné osvětlení do koupelny

Pro koupelnová svítidla platí jedno důležité pravidlo - musejí umět odolávat vlhkosti a neměla by být příliš ostrá. Vhodné je osadit je zdrojem s teplým světlem příjemným pro oči. Koupelnová svítidla vybírejte bodová nebo nástěnná, která se do takového malého prostoru nejlépe hodí.

Značka Philips je zárukou kvality

Obvykle dáváte přednost kvalitním produktům za dobrou cenu. Toto ostatně platí také pro svítidla Philips. Od nich můžete očekávat klasický, nadčasový i moderní design, jenž nejen interiér, ale také exteriér vašeho obydlí vhodně doplní.