Angličtina v centru Prahy: přijďte se rozmluvit

Pořád si nejste jistí svojí angličtinou? Pojďte si ji procvičit přímo v centru Prahy. Jazyková škola Institut jazykového vzdělávání sídlí přímo na Václaváku v Paláci Lucerna. Lepší dostupnost jazykové školy najdete jen stěží. A nejen to.

Učte se anglicky podle vlastních představ

Škola nabízí kurzy angličtiny nejen pro polygloty, pro které je učení se jazyků hračkou. Říká se, že na jazyk nemusíte mít talent a postačí vám chuť. O zbytek se pak už postarají v IJV. A nabídka je skutečně bohatá. Aktuálně pořád běží letní kurzy a letní intenzivní kurzy. Máte možnost se přihlásit na pomaturitní studium angličtiny, ale i na speciální kurzy pro právníky nebo pro lékaře. Nejoblíbenější jsou ale komplexní obecné kurzy angličtiny a samozřejmě konverzace. Škola nabízí i individuální kurzy.

Chcete se rozmluvit?

Podívejte se, jak to vypadá na hodině anglické konverzace. Důraz se klade na to, abychom ztratili ostych v angličtině komunikovat. Konverzace probíhá ve skupinách 4 až 6, nebo 7 až 10 studentů podle pokročilosti. Koná se dvakrát týdně a trvá vždy 90 minut. Téma si samy volíte na začátku kurzu. Takže si nadrilujete přesně tu konverzaci, kterou potřebujete například pro svoji práci. Ale s prázdnýma rukama mluvit nebudete. Hned na druhou hodinu vám k vybraným konverzačním tématům připraví lektor studijní materiály.

Co čekat od standardního kurzu angličtiny IJV

Především kvalitní lektory, malé skupiny studentů a rozvíjení všech jazykových dovedností – tedy mluvení, poslechu, čtení i psaní. Jazykové kurzy si lze vybrat ze všech úrovní pokročilosti. Samozřejmě nechybí ani kurzy pro tzv. falešné začátečníky. Kurzy angličtiny se tedy nabízí na úrovních A1 až C2.

Váháte, jestli jít opět do kurzu?

Nejste si jisti, jestli to nebude jen jeden z vašich dalších začátků studia angličtiny, který skončí dříve, než dojdete ke druhé lekci? Nebo zdali se ještě máte co naučit? Přijďte se podívat na ukázkovou hodinu zdarma. Jazykové kurzy Praha – to je IJV.