Přepravky, bez nichž se ve skladu neobejdete

Skladové prostory průmyslových objektů se bez regálů a přepravek jednoduše neobejdou. Pokud tedy přemýšlíte, jaké varianty zvolit, aby naplnily vaše očekávání, přečtěte si následující řádky. Seznámíte se s vlastnostmi jednotlivých druhů, což vám výrazně usnadní rozhodování.

V současné době jsou velice využívané plastové přepravky, které jsou k dostání v rozličných velikostech. Samozřejmě se odlišují také dalšími vlastnostmi, například zakoupíte přepravky zkosené, rovné, skládací, kónické či univerzální.

S plastovými přepravkami je skladování přehledné

Přepravky existují navíc v několika barvách, a tak do každé barvy si můžete ukládat jiný druh materiálu, a tím ve skladu zajistíte maximální přehlednost a snadnou orientaci. Plastové přepravky jsou v neposlední řadě stohovatelné, tudíž do regálů jich naskládáte docela dost.

Přepravky jsou ideální volbou i po společnosti zabývající se potravinářskou výrobou, neboť některé varianty nejsou vyrobené z recyklátů, a tím pádem se perfektně hodí na uskladnění různých potravin. Využití je vskutku široké.

Jaké zvolit regály?

Jestliže chcete ve skladu či hale zachovat přehlednost, sáhněte po regálech. Policové regály se rozdělují ještě na další kategorie, a to podle toho, co do nich potřebujete uschovat. V nabídce jsou regály policové, na pneumatiky, ale také obchodní či paletové regály. Přímo na stránkách společnosti Storage, která se na přepravky a regály specializuje, máte k dispozici online návrhář regálů, a tak si dokážete navrhnout regál přesně podle vašich potřeb.

V návrháři uvedete požadovanou výšku, počet polic, šířku police, její hloubku a nosnost. Berte vždy ohled na to, co budete do regálů uschovávat. Je rozdíl, zda do nich dáte papíry, nebo naopak těžké pneumatiky. Jestliže si nevíte rady, společnost Storage vám s výběrem velice ráda pomůže.