Potřebujete lešení na stavbu? U klasického zůstávat nemusíte

Každá stavba vyžaduje použití specifické techniky. Tradičně se jedná o bagry, rypadla, jeřáby a mnohé jiné stroje. Neobejdete se taktéž bez ručních nástrojů. Mnohdy se ale při realizaci zapomíná na to, že je nezbytné pracovat ve výškách. Proto je nutné pořízení kvalitního lešení. Jaké pořídit? Alternativ je dnes na trhu obrovské množství a rozhodně si můžete vybrat konstrukci, která vám bude maximálně vyhovovat. Z čeho tedy vybírat a kde si lešení nakoupit či zapůjčit? Čtěte dál, vše vám prozradíme.

Spolehlivé fasádní lešení

Jakousi klasiku představuje fasádní lešení. Jeho hlavní součástí by měl být uzavřený rám. Pozor si při výběru dejte především na maximální sílu trubek. Důležité jsou vyztužené rámové rohy a zdvojené zábradlí. Vyplatí se volit provedení disponující okopovými lištami. Konstrukce musí být maximálně pevná. Samozřejmostí je u moderních systémů lešení a bednění také certifikace dle platných norem EU. 

Skladní mobilní lešení

Nepotřebujete-li řešit rozsáhlejší stavbu či rekonstrukci, vyplatí se vám spíše pořízení mobilní hliníkové věže. Své využití si takovéto pojízdné lešení najde taktéž v průmyslových halách nebo při údržbářských a montážních činnostech. Při nákupu či vypůjčování je třeba dbát hlavně na tuhost konstrukce systému a na celkovou výšku montáže bez nezbytnosti kotvení. U špičkových modelů lze montáž řešit i do 18 metrů bez nutnosti kotvení.

Vypůjčení nebo nákup lešení online je hračkou

Ať už požadujete jakékoli lešení nebo příslušenství, navštivte internetové stránky společnosti SCASERV a.s. Ta nabízí jak zmiňované druhy lešení, tak i kontakty, spojky a jiné příslušenství. Objednat si u ní lze třeba také mobilní oplocení, jež se náramně hodí v momentu, kdy hodláte stavbu ochránit před neočekávanými návštěvami.