Kupujete, prodáváte či pronajímáte? Tak zbystřete!

Zvažujete koupi, prodej či pronájem nemovitosti? Ať již rekreační či na stálé bydlení? Využijte praktického serveru videobydleni.cz

Nejedná se totiž o jen tak obyčejný realitní server. Od něho se spíše hodně odlišuje. A to především tím, jakým způsobem své nemovitosti prezentuje. Ty máte možnost vidět, takové jaké jsou prostřednictvím videoprohlídek, virtuálních prohlídek, nebo 3D prohlídek.

Asi každý jsme si někdy pronajímali či dokonce kupovali nějakou tu nemovitost. Zřejmě všichni jsme začínali stejně - na internetu. Na patřičných stránkách jsme do formuláře zadali své požadavky a následně jednu nemovitost po druhé (respektive jednu fotografii po druhé) si začali pečlivě prohlížet.

Fotografie, nebo video?

Kdo takovýto výběr někdy absolvoval, potvrdí, že cesta k vysněné nemovitosti mnohdy bývá dlouhá a neobejde se bez několika neúspěšných osobních návštěv. Na nich mnozí zjistili, že realita se od té zachycené na fotografiích často značně odlišuje.

Profesionálně nafocené fotografie nemusí odhalovat pravdu

V tomto ohledu jsou nejvíce zavádějící fotografie nafocené a samozřejmě nasvícené profesionálním fotografem. Ty by se sice skvěle vyjímaly v časopise o bydlení, ale pro potenciálního kupce mohou být značně zavádějící.

Videoprohlídky šetří čas

Mnohem reálnější obrázek o nabízeném bytě či domu tak paradoxně dostanete buď z fotografií pořízenými samotnými majiteli (pokud neprošly Photoshopem) nebo prostřednictvím videa. Na skutečnou prohlídku se tak vydáte pouze v případě, že se vám opravdu zamlouvá. Takové prohlídky jednoznačně šetří čas. Eliminují návštěvy, ze kterých nic nebude.

Profesionálně natočená videa

Videa na serveru videobydleni.cz jsou navíc profesionálně natočená a sestříhaná, nechybí v nich hudební a komentář profesionálního makléře. Buďme ale konkrétní. Jsou v hledáčku vašeho zájmu nízkoenergetické domy na klíč, nebo nové byty v Ostravě? Můžete do svého vyhledávače zadat pojem byty na prodej Ostrava – Poruba. Spoustu nemovitostí najdete i na stránkách realitypro.eu. Obzvláště pokud se zajímáte například o levný pronájem chaty a chalupy. Z těch si tu vybere snad naprosto každý.