Italský nábytek – to je především unikátní design prestižních značek

Ne každému stačí ke štěstí bydlet ve stylu nábytkových řetězců, které stejným zařízením doslova „zaplevelily“ celý svět. Ten, kdo hledá prestižní design, měl by rozhodně sáhnout po kvalitním italském nábytku.

Každý, kdo mezi výrobci nábytku něco znamená, dnes vystavuje v italském Miláně na prestižním nábytkovém veletrhu. Tam se potká skutečně se silnou italskou konkurencí. Protože designu dnes rozhodně vládnou především Italové. Pro designový nábytek však do Itálie jezdit nemusíme. Punto design, specializovaný e-shop s pražským show roomem, jej prodává i u nás. Nabízí kvalitní italský nábytek – tedy židle, stoly, sedačky, křesla, postele, komody, skříně i knihovny. Mimo to nechybí různé nábytkové doplňky a venkovní nábytek. V sortimentu si vyberou i firmy, které hledají opět něco lepšího pro vybavení svých kancelářských prostor.

Prestižní italské značky na jednom místě

Ti znalejší si mají v e-shopu možnost vybírat nejen podle typu nábytku, ale i podle jednotlivých značek. Obchod nabízí sortiment skutečně prestižní řady italských výrobců. Nechybí Kastel, u kterého dokonce Punto design garantuje nejlepší podmínky. Dále jsou to například Zanotta, Erba, Kristalia, Bonalso, Ethimo Outdoor Decor, Serralunga, Casamania, Futura, Meson‘s, Desalto nebo Bralco.

Designové židle jako symbol dobrého vkusu

I když je pro řadu lidí zařídit byt designovým nábytkem finančně nedostupné, často si dopřejí alespoň špetku designu například v podobě designových židlí. Kuchyň, jídelna a obývací pokoj jsou dnes propojeny do jednoho obytného prostoru. Designová židle se v něm pak umí vyjímat jako sochařské dílo.

Sedačky nejvyšší kvality

Kdo si však chce dopřát více, zaloví v designovém nábytku nejlepších italských nábytkových firem, i pokud jde o designové sedačky nebo křesla do obývacího pokoje. Punto design nabízí klasické moderní sedačky, rozkládací sedačky, křesla, chaise longue, ale i oblíbené poufy.