Kolekce svatebních županů boduje

Co by nemělo chybět na žádné svatbě? Vynikající dort, šťastní svatebčané, dobré pití nebo třeba svatební prstýnky. Župan by asi jmenoval málokdo. Přesto se s ním na mnohých svatbách setkáte. Někde ho dostanou všechny družičky, jinde ho uvidíte jako dárek pro nevěstu. Nevěříte?

Česká značka Shine&Shine se soustředí na ruční výrobu plavek, teplákových souprav, spacích masek a právě županů. Kromě klasických teplých u nich najdete také velmi pěkné saténové dámské župánky. Právě ty jsou využívány na svatbách.

Zapomeňte na nudné svatební dary

Vzpomeňte si na všechny ty typické svatební dary, jako jsou peníze, elektronika nebo výbava do domácnosti. A následně na ně rychle zapomeňte. Co kdybyste nevěstě přinesli saténový župan? Župan, který je originální, kvalitně zpracovaný, designový a dlouho vydrží. Užije ho opravdu každý žena. Některá ho bude nosit doma po sprše, další třeba v létě u moře na plavky. Svatební župany Shine&Shine jsou tak povedené, že by byla škoda se v nich neukazovat.

Slaďte župan se zbytkem svatby

Saténový župan od Shine&Shine je možné vyladit do posledního designu. V jejich e-shopu uvidíte tři velikosti a několik výchozích nápisů včetně prostého „Nevěsta“ nebo „Družička“. Nic vám však nebrání být originálnější. Župan vám ušijí klidně na míru, o něco delší či užší, a především s textem, který si vymyslíte. Vybrat si lze také barvu. Nejčastěji poptávaná je růžová, proto se ve výběru objevuje hned v několika odstínech. Bílá je sice svatební, ale dost na špínu, takže růžová bude nakonec možná rozumnější. Nebo víte, že novomanželé objednali fialkové svatební dorty Brno a kytici ve fialové barvě? Pak zvolte lila odstín. Na všem se dá domluvit, a dokonce je možné i expresní zhotovení do 7 dnů. Tak si na to vzpomeňte, až budete příště váhat, čím obdarovat novomanžele a být přitom trochu originální.