Proč muži přestávají vyžadovat sex?

Nepsané pravidlo, že muži chtějí sex, zatímco ženy spíše lásku a porozumění, přestává pomalu platit. Čím dál více žen se setkává s tím, že jejich partner sex z nejrůznějších důvodů odmítá. Co se za těmito důvody vlastně skrývá? A jak danou situaci řešit?

Komunikujte

Důvodů, proč partner dává v posteli přednost spánku před sexem, může být hned několik. Nemusí se hned jednat o nevěru, za nechutí k sexu mohou stát i mnohé banálnější důvody. Nejsnazší cesta k odpovědím je komunikace. Narovinu se ho zeptejte, zda ho něco netrápí či jaké má důvody pro to, že vám odpírá sex. Mluvte o svých pocitech – o tom, jak se cítíte, když vás odmítá. Možná se rozpovídá a uvidíte, že jsou za tím věci, které se dají snadno vyřešit. Mnoho mužů se však o takovémto tématu odmítá či stydí mluvit. Pokud z něj nic nedostanete, můžete zkusit znovu probudit jeho libido. Jak na to?

Hra smyslů

Muži se od přírody rádi dívají a jsou hraví. Není tedy nic jednoduššího než zabrousit do internetového obchodu, kde se prodávají erotické pomůcky. Můžete popustit uzdu fantazii a vyzkoušet věci, po kterých jste vždy toužila. Proč si nepořídit třeba nový vibrátor? Některé modely jsou vybavené dálkovým ovládáním – váš protějšek tak může mít vaši rozkoš zcela ve svých rukou. Navnadit ho můžete také novým kouskem erotického prádla. Znáte fantazii vašeho partnera? Proč mu tedy nedopřát pikantní hrátky s letuškou, zdravotní sestřičkou nebo zvrhlou jeptiškou?

Zapojte další lidi

Rozdmýchat vášeň mohou i další lidé. A nemusí se hned jednat o trojku. Pokud se na sex ve třech necítíte, můžete vyzkoušet například populární swingerspárty, kde se nemusíte do ničeho zapojovat. Můžete se jen dívat a inspirovat. Krokem vpřed také mohou být erotické masáže. Proč si nedopřát smyslnou tantrickou masáž nebo si s partnerem nevychutnáte párovou masáž? Fantazii se meze nekladou.