Černé uhlí vás dovede k bělostnému úsměvu

Kdo by si nepřál mít bílý rozzářený úsměv? Vlivem různých faktorů, mezi něž patří dědičnost, kouření, pití kávy nebo černého čaje dochází k jeho postupnému žloutnutí. Používáním vhodných prostředků lze ovšem jeho bělost opět vrátit.

Bez tří pomocníků se neobejdete

K tomu, abyste dosáhli zářivého chrupu, potřebujete tři věci. Jsou to zubní kartáček, pasta a ústní voda. Zubní pasta hraje ve vybělení zubů nejdůležitější úlohu. Proto byste měli věnovat pozornost jejímu složení. Poslední dobou se čím dál více dostává do popředí aktivní uhlí, které dokáže zuby důkladně vyčistit do hloubky.

Kartáček s přísadou

Aktivní uhlí nemusí být nutně složka, která se nachází pouze v zubní pastě. Speciální extra jemný zubní kartáček Beauty Formulas ho má obsažen ve svých vláknech. Díky tomu je efektivněji odstraňován zubní plak a zuby jsou tak lépe chráněny před záněty.

Pro dlouhotrvající pocit svěžesti

Správně provedená ústní hygiena je vždy zakončena použitím ústní vody nebo spreje. Účelem není pouze osvěžující dech, nýbrž také zamezení tvorbě zubního kamene a zánětu dásní. Osvědčená přísada aktivní uhlí bude opět pracovat na vybělení vašich zubů.

Silná sestava

Jak již bylo řečeno, bez pravidelné a správné ústní hygieny zdravého a bílého chrupu nedosáhnete. Za úspěchem krásného úsměvu stojí kromě výše jmenovaných také dentální nitě a mezizubní kartáčky. Ty se postarají o vyčištění plaku v obtížně přístupných mezizubních prostorách.

Kde nakoupit?

Veškerý sortiment týkající se bělení zubů naleznete v eshopu drogerie Xantea. Tento internetový obchod se zabývá prodejem dovozového drogistického a kosmetického zboží za velice příznivé ceny. Také nabízí dopravu nad 999 Kč zdarma. Ve prospěch této levné drogerie hovoří též stovky skvělých referencí a opakovaně se vracející spokojení zákazníci.