Uzamykatelný box jako bezpečná varianta pro uložení vašich výrobků

Uzamykatelné boxy se těší velké oblibě a jsou hojně používané, především pak tam, kde se výrobky mohou snadno ztratit nebo znehodnotit.

Uzamykatelný box Integra

Mezi nejpopulárnější uzamykatelné boxy patří jednoznačně boxy řady INTEGRA, které svou univerzálností mohou figurovat v mnoha odvětvích výroby, prodeje, ale například také služeb. Výhodou těchto uzamykatelných boxů je fakt, že svou bezpečností přepravy výrobků daleko převyšují ostatní typy přepravek. Jsou proto vhodné především pro takové druhy výrobků, které se mohou při přepravě snadno ztratit nebo poškodit.

Všechny výhody v jednom

Uzamykatelné boxy si dlouhodobě budují silnou pozici na trhu díky neustálému procesu zvyšování kvality a funkčních vlastností a jsou dnes využívány v mnoha odvětvích výroby, kde plní funkci bezpečného prostředku přepravy a skladování výrobků. Všechny uzamykatelné boxy řady INTEGRA jsou vyvinuty z tvrdého bezpečného netoxického plastu, který je navíc lehký a odolný vůči vnějším vlivům, které na něj při užívání v nejrůznějších podmínkách působí.

Velká výhoda uzamykatelných boxů řady INTEGRA tkví také v možnosti jednoduchého stohování. Dokáží tak ušetřit mnoho místa a nákladů při plánování správné skladové dispozice.

Další výhodou jsou pracovní podmínky, ve kterých je možné uzamykatelné boxy používat. Provozní teplota má rozpětí od -20 °C do +40 °C, což dovoluje je používat v téměř jakémkoliv prostředí. Nosnost samotných uzamykatelných boxů pak závisí na způsobu užívání, avšak maximální garantovaná nosnost činí až 400 kg při statickém zatížení stohovaných boxů.

Přítomnost víka zajišťuje další bezpečnostní prvek, kterým lze uložené produkty chránit. Samotné víko je vyrobeno ze stejného materiálu jako uzamykatelný box a je k němu připevněno pomocí klipů. Zavřený box je poté možné opatřit bezpečnostní plombou pro další zvýšení bezpečnosti při přepravě nebo skladování. Takovéto výhody využijete nejen v případě, že jako poštovní doručovatel potřebujete vložit do boxů drahocenné zásilky a bezpečně je zajistit, ale také ve výrobě pro uzamčení malých výrobních součástek, aby se po cestě nevysypaly.

Řekněte si o nabídku

Vybrat si ten správný uzamykatelný box nemusí být nic snadného. Obzvláště v situaci, kdy na trhu existuje velké množství druhů a je složité se v nich zorientovat. Společnost Schoeller Allibert je evropskou jedničkou v oblasti výroby a distribuce vratných plastových obalůplastových kontejnerů a různých druhů přepravek s víkem, která působí celosvětově. V ČR nabízí široké množství služeb a dokáže vytvořit nabídku speciálně pro vaše individuální potřeby v podnikání. Dlouholetou 50 letou tradici kombinuje s nejnovějšími technologiemi ve výrobě a díky tomu dnes může nabízet své produkty ve většině výrobních odvětví.

Pokud stále váháte a nejste si jisti, který uzamykatelný box je pro vás ten pravý, případně byste se jen rádi dozvěděli, jaké další možnosti plastové obaly přináší vašemu podnikání, neváhejte a kontaktujte nás na emailu info.czechrepublic@schoellerallibert.com