AZ Plastik – to je specialista na plexisklo

Potřebujte plexisklo? Prodej, řezání i ohýbání plexiskla na jednom místě – to je AZ Plastik.

Plexisklo je vlastně bezpečnější alternativou skla. Díky svým optickým vlastnostem srovnatelným se sklem poskytuje celou škálu možného použití. Vyznačuje se vysokou pevností i tuhostí. Nabízí lesklý povrch, dobrou odolnost proti poškrábání, je dokonce odolné proti stárnutí povětrnostními vlivy.

Plexisklo na míru

Ať již potřebujete plexisklo pro profesionální použití nebo v malém pro domácnost, AZ Plastik má velké skladové zásoby plexiskla. To si navíc máte možnost odnést přesně nařezané na míru. Firma má k dispozici několik formátovacích pil vhodných pro řezání plexiskla i polykarbonátů. Řezat lze tabule až do rozměru 3050×2050 mm.

K řezání se požívají speciální řezné kotouče, které zajišťují řez bez vyštípaných hran, což bývá důsledek neprofesionálního řezání plexiskla. Hrany po řezu může firma navíc zaleštit, aby na nich nebyly znatelné stopy po řezu. Nařezání plexiskla lze ve firmě realizovat i na počkání.

Zpracování plexiskla od A do Z

Dalšími službami souvisejícími s výrobou polotovarů či hotových výrobků z plexiskla je lepení plexiskla, jeho leštění, laserování či gravírování do plexiskla, frézování, ohýbání plexiskla, lisování, vyfukování (např. výroba koulí z plexiskla) i tzv. tombstone, což je vlastně zalévání papíru nebo třeba papírových bankovek do plexiskla.

AZ Plastik – služby pro různá odvětví průmyslu

Firma je schopna nabídnou služby a výrobky pro letectví, dopravu, samozřejmě pro stavebnictví, strojírenství, potravinářství i zdravotnictví. Velice využívané jsou její služby v reklamě i v dalších odvětvích. Pro odběratele poskytuje nejen materiály, ale i hotové nebo zakázkové výrobky na míru.

AZ Plastik je česká společnost s 20 lety zkušeností

Společnost se specializuje nejen na prodej plexiskla (PMMA), ale i polykarbonátu (PC), polyesterových desek (PET-G) a dalších deskových materiálů. Firma má výborné strojní vybavení a bohaté know-how v oboru. Vlastní i mezinárodní certifikát ISO 9001.