Chystáte se na důležitou pracovní schůzku, ale nefunguje vám auto? Půjčte si ho

Zákon schválnosti většinou funguje v nejméně vhodný okamžik. Představte si, že máte jet na důležitou schůzku s obchodním partnerem, nicméně automobil vám pár dnů před služební cestou přestane fungovat, najednou začnete panikařit, což je pochopitelné. Pokuste se však zachovat chladnou hlavu, protože i taková situace má řešení.

Bohužel, žádný automobil není nesmrtelný. Dokonce i na pár měsíců starém vozidle mohou některé součástky odejít, s čímž vůbec nic nenaděláte. Jestliže však nemůžete čekat několik týdnů, než se vám automobil opraví, protože většina autorizovaných servisů má dlouhé čekací doby, vyřešte trýznivou situaci pronájmem automobilu.

Pronajměte si vozidlo klidně i na měsíc

Pokud se bez plechového kamaráda neobejdete ani jeden den, zaujme vás dlouhodobý pronájem auta, jehož cena je nastavena tak, aby vás nezruinovala. Jednou z pražských společností, která nabízí dlouhodobý pronájem aut, je TAGGART. Slibuje bezkonkurenční ceny za měsíční pronájem auta. Dokonce v případě, pokud naleznete u konkurenta stejný automobil za nižší cenu, stačí poslat společnosti odkaz a poskytne vám lepší nabídku. Jak lákavé, ale tím výhody ještě zdaleka nekončí.

Další předností půjčovny TAGGART je, že disponuje mladým vozovým parkem, přičemž vozidla mají najeto průměrně 18 000 kilometrů. V neposlední řadě nehradíte žádné náklady spojené s provozem, údržbou a pojištěním vozidla, protože o všechno se stará samotná autopůjčovna.

TAGGART vám přistaví vůz ještě v tentýž den

Jakmile ráno nastoupíte do svého automobilu a zjistíte, že nemůžete nastartovat, stačí zavolat do autopůjčovny TAGGART a požádat si o co nejrychlejší přistavení vozidla. Jestliže si chcete půjčit vozidlo na delší dobu, klidně i na jeden či dva měsíce, pro TAGGART to není žádný problém. Dlouhodobý pronájem není vázán smlouvou jako u operativního leasingu a přistavení i vyzvednutí automobilu si autopůjčovna neúčtuje.