Košile, nebo tandemový seskok? Tandemový seskok vyhrává na plné čáře!

Žádné šály a ponožky! Hitem letošních Vánoc budou letecké zážitky. Na takový let balónem či tandemový seskok se totiž hned tak nezapomíná! 
Vánoční dárek by měl být originální. A už vůbec by neměl evokovat dojem, že je tzv. z donucení. To jsou ty šály, košile a ponožky, které sice jsou praktické, protože se zkrátka hodí, ale jako takové je obdarovaný jen hodí do skříně na kupu dalšího oblečení. Dárek by zkrátka obdarovaného měl skutečně potěšit. Ne jen vykouzlit nucený úsměv následovaný povinným poděkováním. Věřte, že takové nezapomenutelné letecké zážitky vyvolají přímo nefalšované nadšení. 

Obdarovaného nenápadně vyzpovídejte

Letadla, vrtulníky, balóny, simulátory, padáky. Na stránkách leteckezazitky.cz máte možnost obdarovat celou rodinu. Asi vás nemusíme upozorňovat, že v potaz byste měli brát věk, kondici, ale i charakter obdarovaného, aneb nemusí to být jen o věku. Na seskok padákem si zkrátka leckdy troufne i šedesátník. Možná by proto bylo na místě své blízké tak trochu nenápadně oťuknout. Nenápadně je vyzpovídat, co si myslí o adrenalinových zážitcích, zda by si na ně troufli – a pokud ano, tak na který. 

Tandemový seskok, nebo seskok padákem?

Darovat tak můžete například tandemové seskoky, nebo přímo seskoky padákem. Obdarovaný se ale může na chvilku stát pilotem a sám si vyzkoušet, jaké to je řídit skutečné letadlo, vrtulník, balón, neb větroň. A pokud se domníváte, že si netroufne na skutečný letoun, bude mít možnost využít leteckého simulátoru. Velké oblibě se ale těší i lety paraglidingové a akrobatické. Ty totiž váš blízký absolvuje ve speciálu EXTRA, jenž byl ještě nedávno záležitostí několika vyvolených na Red Bull Air Race. A co pro babičku a dědu? Pro ně doporučujeme bezpečné vyhlídkové lety, nebo lety balónem. Věřte, že vidět krajinu z ptačí perspektivy pro ně bude nezapomenutelným zážitkem, ze kterého budou čerpat po celý následující rok.