Plastová přepravka - neodmyslitelný pomocník v logistice

Ke každé výrobě a následně úspěšnému podnikání je třeba mít po ruce kvalitní obalový materiál. K uskladňování i transportu zboží patří kontejnery, přepravky, krabice, palety, manipulační vozíky. Co bychom si bez nich počali. Pojmou velký objem různého zboží a zjednoduší tak celou přepravu. Dokážete si představit situaci, kdy byste převáželi například jablka jen tak po kusech? Předpokládám, že ne. Proto Vám představíme plastové přepravky, které pro Vás vyrábí více než 50 let jednička na trhu s plastovými obaly společnost Schoeller Allibert.

Není přepravka jako přepravka

Existují různé typy přepravek. Dřevěné, kovové, plastové, perforované, s víkem apod. Různé materiály, různé možnosti a vlastnosti. Přepravní boxy společnosti Schoeller Allibert mají ovšem hned několik ojedinělých vlastností. To, co je všechny pojí, je materiál, ze kterého jsou vyrobeny. Kvalitní pevný plast, který drží svůj tvar za jakýchkoliv podmínek. Jako velký bonus je jeho 100% recyklovatelnost.

Šetříte svou kapsu

V nabídce Schoeller Allibert můžete nakoupit skládací přepravky a kontejnery. Ptáte se, jak s nimi šetříte? Odpověď je jednoduchá. Tím, že prázdné přepravky složíte, jste schopni jich naložit více do kamionu nebo dodávky a tím pádem snižujete i uhlíkovou stopu, kterou za sebou při transportu zanechávají.

Když už jsme u toho šetření, plastové přepravky Vám pomohou ušetřit i místo ve skladu. Není nic efektivnějšího než stohování přepravek a kontejnerů. Naskládat jednu na druhou i s velmi těžkým nákladem vám zajistí výrazné snížení nároků na prostor.

A ještě jedna úspora by tady byla. Úspora Vaší kapsy. Pokud se stane, že nějaká část obalu se poničí, tak nezoufejte. Výrobce nabízí náhradní díly komponentů, které snadno vyměníte.

Protože přepravky jsou snadno hygienicky udržitelné, stačí je opláchnout tlakovou hadicí a je to. Na přepravkách nenajdete zbytečné záhyby a zarážky, které by v sobě držely prach, mastnotu a celkově nečistotu. Neplýtváte tedy zbytečně energií.

Vysoce hygienické řešení pro potraviny

V nabídce Schoeller Allibert najdete rozmanitý výběr speciálně vyráběných přepravek na zeleninu, přepravek na ovoce nebo IBC kontejnerů pro přepravu tekutých produktů.

Ptáte se, co vše můžete vlastně v takových plastových přepravkách skladovat?

Vše. Samozřejmostí je využití plastových přepravek v automobilovém, nápojovém, farmaceutickém, textilním nebo maloobchodním průmyslu. Své uplatnění najdou i v zemědělství nebo v průmyslové výrobě. Některé druhy jsou vyztuženy ocelovými tyčemi, takže udrží opravdu těžký náklad. K dispozici jsou u některých typů přepravek také uzamykatelné víka, která můžete snadno nasadit a přepravku uzavřít. Skladovat je můžete i v drsných podmínkách. Na každé z přepravek je vyhrazený prostor pro Váš branding nebo EAN kód, který umožní identifikaci zboží.

Společnost Schoeller Allibert je evropskou jedničkou na trhu v oblasti plastových přepravních obalů. Pokud byste se chtěli dozvědět více o možnostech, které společnost nabízí, neváhejte se podívat na jejich webové stránky www.schoellerallibert.com/cz nebo je kontaktovat na info.czechrepublic@schoellerallibert.com.