Manipulační zařízení – 4 důvody proč stěhovat kancelářské vybavení pomocí schodišťových přepravníků

Pokud vaši firmu čeká stěhování, bez tohoto typu manipulačního zařízení se jen těžko obejdete. Nezáleží, jestli se stěhujete jen do jiného patra, nebo do jiné budovy. V případě, že nemáte k dispozici nákladní výtah, nezbude vám nic jiného než stěhovat velké kusy nábytku a ostatní nadrozměrné vybavení po schodech.

V tomto článku se dozvíte, jak můžete svou firmu, nebo kancelář přestěhovat snadno, rychle a hlavně bezpečně.

Manipulační zařízení, které zvládne obsluhovat jen jedna osoba. To jsou moderní schodolezy. Proč byste s nimi měli stěhovat i vy?

1. Nechcete využít služeb stěhovacích společností? V tomto případě jsou schodolezy jasnou volbou. Jejich ovládání je jednoduché a to jak do schodů, tak i ze schodů. Jejich obsluhu zvládne každý. Stačí vám k tomu jen základní školení, které vám poskytne seriózní půjčovna, u které si stroj zapůjčíte.

2. Chcete dodržet pravidla pro bezpečnost práce při manipulaci s těžkými břemeny. Jinými slovy záleží vám na vašem zdraví a zdraví vašich spolupracovníků. Tyto stroje přemístí i opravdu těžké a rozměrné vybavení bez námahy a rizika úrazu. V současné době naštěstí vážných a smrtelných úrazů na pracovišti výrazně ubývá. Zásluhu na tomto pozitivním vývoji mají i moderní stroje manipulační techniky.

3. Přestěhuje vaše vybavení rychle a bez poškození. Je totiž zkonstruovaný pro pohyb v omezeném prostoru. Přenášené břemeno se jednoduše upevní pásy a pak už jen stačí vyrazit. Pomocí schodišťového přepravníku přestěhujete nejen velké kusy nábytku, ale také klimatizační jednotky, kopírky, tiskárny, topná tělesa, piána, okna, dveře a tak dále. Schodolezy zvládnou přepravit náklad o váze několik stovek kilogramů.

4. Zapůjčení tohoto stroje je méně nákladné než služby profesionální stěhovací firmy.

Pokud vám stěhování svépomocí nevyhovuje a chcete si najmout profesionály, určitě se jich zeptejte, jakým způsobem stěhují břemena po schodech

· Pokud odpoví: „Ručně. Máme na to lidi.“ Měli byste zvážit, zda služeb takové firmy využijete. Kancelářské vybavení je ve většině případů velmi nákladné. Určitě si nepřejete, aby měl například nábytek uštípnuté rohy.

· „Používáme ruční vozíky.“ Pokud mají na mysli klasické manuální vozíky, je to téměř to samé jako stěhovat ručně. Není tedy také o co stát. V případě, že se jedná o ruční vozíky upravené pro pohyb po schodech, je to lepší varianta, ale stále je zde vyšší riziko úrazu i poškození. Navíc je to pomalý proces, doslova schod po schodu.

· „Stěhujeme pomocí elektrických schodišťových přepravníků.“ To je odpověď, kterou chcete slyšet. Jen moderní schodolezy vám zaručí, že se během vašeho stěhovaní nic nezničí a nikdo se nezraní. Zkrátka vše proběhne rychle a hladce.

Stěhování je začátek nové etapy vašeho podnikání

Stěhování firmy je závažné rozhodnutí, které plyne z dosavadních výsledků vaší činnosti. K restrukturalizaci, optimalizaci, nebo redukci je teď vhodná doba, protože nabídka komerčních prostor převyšuje poptávku. Můžete si tedy vyjednat výhodnější nájemní podmínky.

Přesun do jiné lokality je stresující proces. Můžete si ho ulehčit alespoň tím, že své vybavení přestěhujete odborně. Začátky na novém místě jsou hektické a vy jistě nechcete řešit hned ze startu vzniklé škody, nebo v horším případě úrazy s pojišťovnou.

Schodišťové přepravníky urychlí váš start v nové lokalitě

Jejich nesporné výhody jsou zřejmé. Díky tomuto článku víte, že vás tyto šikovné mašinky přestěhují rychle a bezpečně. Majitelé menších firem jistě ocení, že si je můžou pronajmout. Ovládají se velmi jednoduše. Manipulaci s nimi tak zvládne každý.

Je to pro vás aktuální téma? Ať už máte relokaci svého podnikání za sebou, nebo vás teprve čeká, budeme rádi, když se s námi podělíte o své zkušenosti.