Ferratum láká u půjček na rychlost, čas jsou totiž peníze

Pro koho jiného znamená čas peníze víc než pro podnikatele? Právě ti ho nemají nazbyt, protože nejsou limitováni osmihodinovou pracovní dobou. Své firmě se kolikrát věnují i dvojnásobný počet hodin denně, na zbytečnosti nemají čas. Proto se jim Ferratum snaží usnadnit cestu k financování.

Nové vybavení, další prodejna, rozšíření týmu. Věcí, na které jsou v podnikání potřeba peníze, je spousta. Kdo chce růst, musí investovat. Jenže jak, když není z čeho? Situace, kdy má podnikatel dost peněz na to, aby mohl rozšiřovat firmu pouze z vlastních prostředků, je sice ideální, ale dosáhne jí málokdo. Většinou nezbyde nic jiného než si jít zažádat o půjčku. Jenže do banky? Tam už dnes míří málokdo.

Banky zaspaly dobu

Banky svým přístupem ke klientům zaspaly dobu. Vyžadují nekonečné papírování, mají přísné podmínky a všechno u nich hrozně trvá. Proč nemají snahu s tím cokoliv dělat? Možná se domnívají, že mají jednu velkou výhodu – silné zázemí a dobrou pověst. Nicméně tohle už dnes prostě neplatí. Nebankovní poskytovatelé jim šlapou na paty a mnozí je suverénně předbíhají. Příkladem je zavedená společnost Ferratum. Na trhu je dost dlouho na to, aby jí zákazníci důvěřovali, a navíc láká na neuvěřitelnou rychlost i pružné podmínky. Podnikatelé na ně slyší.

Úvěr za 5 minut a bez ručení nemovitostí

Hlavním lákadlem společnosti Ferratum je rychlost. Jejich rychlá půjčka Ferratum Business je vyřízená do pěti minut, stačí podat žádost přes internet. Rychle ji také schvalují, typicky do jednoho dne. Nepožadují po zákaznících nemožné, mohou si vyžádat jen účetní závěrku, výpisy z účtu a průkaz totožnosti. Půjčují 50 000 až 1 300 000 Kč, podmínky přitom nejsou vůbec přísné. Stačí mít firmu v ČR fungující déle než rok, speciální podnikatelský účet a roční příjem alespoň 600 000 Kč. Ručení nemovitostí nehrozí a pokuty za předčasné splacení také nejsou. Potřebují podnikatelé ještě něco víc?

Jestli sháníte peníze na rozvoj podnikání, určitě se podívejte na FerratumBusiness.cz.